Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Başlıyor

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Başlıyor

Çaykara Kaymakamlığı , Çaykara Belediyesi ve Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan ?Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası? başlıyor.

Çaykara Kaymakamlığı , Çaykara Belediyesi  ve Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan ?Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası? başlıyor.

İlki geçtiğimiz sene oynanan ve de Ramazan Ayı boyunca devam eden Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası birbirinden zevkli ve çekişmeli  müsabakalara sahne olmuş ve de Eğridere Spor Futbol Takımının Şampiyonluğu ile sona ermişti.

AMAÇ KAYNAŞMA

Çaykara´da sosyal ve sportif aktiviteleri canlandırmak, vatandaş, esnaf, kamu görevlileri ve mahalleler arasında kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen Çaykara Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası ?2018 Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası?na vatandaşlarımızın yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor

3 KURUMUN İŞBİRLİĞİ İLE HAZIRLANIYOR

2018 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası İlçemizin en önemli 3 Kurumu Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi ve de Gençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından ortak olarak Organize ediliyor./resimler/2018-4/26/1556136561423.jpgYİNE GÖRKEMLİ BİR KUPA HAZIRLANIYOR

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı 2017 Yılındaki Şampiyonluk Kupasını Çaykara İlçemiz için özel olarak tasarlamış ve de Çaykara İlçemizi mükemmel bir şekilde temsil eden Örnek Bir Şampiyonluk Kupası hazırlatmışlardı.

2018 Yılında da Sayın Kaymakamımız,Sayın Belediye Başkanımız ve de Organizasyon Komitesi tarafından aynı güzellikte kupa ve madalyalar hazırlanıyor.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARI DA KATILABİLECEK

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasına İlçemizde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşları da Takım oluşturarak katılabilecekler

TAKIMLAR 9 OYUNCU İLE SAHAYA ÇIKACAK

Turnuvaya katılacak olan takımlar 6 asıl ve de 3 yedek oyuncu olmak üzere toplam 6 oyuncu ile sahaya çıkacaklar.

TURNUVA RAMAZAN AKŞAMLARIMIZA NEŞE KATACAK

16 Mayıs 2018 Salı Günü başlayacak olan Mübarek Ayı süresince yaklaşık 1 ay devam edecek olan Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası tıpkı geçtiğimiz yıl Ramazan Ayında olduğu gibi  İlçemizdeki birlik ve beraberliğin en büyük sembolü olarak Ramazan akşamlarımıza farklı bir neşe ve güzellik katacak./resimler/2018-4/26/1556591562505.jpgSon Şampiyon Eğridere Spor

GRUPLARDA İLK DÖRDE GİREN TAKIMLAR ÇEYREK FİNALE YÜKSELECEK

2 Grup Halinde Oynanacak olan Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası ilk olarak Grup Müsabakaları Şeklinde Başlayacak.Gruplarda ilk dört sırada yer alacak olan Takımlar Çeyrek Final biletini cebine koyacak

TURNUVA KURALLARI

İşte Turnuvadan bazı kurallar;

1-Gruplarını ilk dört sırada bitiren takımlar Çeyrek Finale kalır

2-Grup Müsabakaları sonunda iki veya daha fazla takımın puanlarının eşit olması durumunda öncelikle ikili averaja bakılacak.İkili averajların da eşit olması durumunda Genel Averaja bakılacaktır.Genel Averajın da eşit olması durumunda daha fazla gol atan takım bir üst tura çıkacaktır.

3-Çeyrek Final ve Yarı Final Eşleşmeleri çapraz eşleşme ile belirlenecek Grup Birincileri diğer grubun dördüncüsü ile Grup İkincileri ise diğer Grubun Üçüncüsü ile eşleşecektir.

4-Takımlar sahaya 6 asil 3 yedek olmak üzere toplam 9 oyuncu ile çıkacaktır.

KURT TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Organizatörlerinden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt Tüm Halkımızı bu tatlı heyecanlarına ortak olmaya davet etti.

Halkımızdan hem Takım kurarak turnuvaya iştirak etmelerini isteyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt bunun yanı sıra Ramazan Akşamlarında oynanacak olan bu karşılaşmalarda vatandaşlarımızın de maçların oynanacağa futbol sahasına gelerek bu heyecanlarına ortak olmalarını istedi.

2018 Yılı Ramazan ayında Çaykara İlçemize farklı ve de güzel bir heyecan yaşatmayı hedeflediklerini ve de bunun için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Müdür Yusuf Kurt  önceki yıllarda olduğu gibi Çaykara İnsanımızın kendilerini yalnız bırakmayacağını ve de bu örnek turnuvanın şenlik havası içerisinde yaşanılacağını sözlerine ekledi.

BAŞVURULAR 9 MAYIS´TA BİTİYOR

2018 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Karşılaşmaları için başvurular başladı.Turnuvaya katılmak isteyen takımların Oyuncu ve Teknik Ekip Listelerini 9 Mayıs 2018 Çarşamba Gününe kadar aşağıda isimleri yazılı olan Turnuva Görevlilerine Takım  isimlerini bildirmeleri  ve de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

İLETİŞİM

1-Yusuf Kurt- Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürü             0 505 7734961

2-Resul Semiz-Çaykara Kaymakamlığı VHKİ Memuru-         0 535 5464235

3-Berat Tosun-Çaykara Belediyesi Memuru-                        0 506 3158156

MÜSABAKALAR ÇPL HALI SAHASINDA OYNANACAK

Kaymakamlık Kupası Futbol Müsabakaları Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisemizin Halı sahasında oynanacak.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ YÖNETECEK

Turnuvada Müsabakaları geçtiğimiz sene olduğu gibi İlçemizdeki çeşitli okullarda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz gönüllü olarak yönetecekler.

ORGANİZASYON TOPLANTISI 10 MAYIS´TA

Organizasyon Komitesi tarafından 10 Mayıs 2018 Perşembe Günü Turnuvaya katılacak olan takımlarımızın Teknik Sorumluları ile bir toplantı gerçekleştirilecek./resimler/2018-4/26/1602212974876.jpg2017 Yılı Turnuva Finalisti Çam Otel Spor

Çaykara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan Organizasyon Toplantısında hem Turnuva Kuralları tüm takımlarımıza tebliğ edilecek,hem turnuva organizasyonu ile ilgili takım sorumlularının fikir ve düşünceleri alınacak hem de Kura çekimi gerçekleştirilerek Turnuva Resmen başlamış olacak.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Kaymakamlık Kupası Başlıyor
YUSUF KURT
26.04.2018 16:41:21
Çaykara ile ilgili haberleri en kısa zamanda okuyuculara ulaştırdığınız ve güzel anlatımlarınız için emeğinize sağlık diyor teşekkür ediyorum Hilmi hocam.

İlginizi Çekebilir