Kaymakamlık Kupası Görücüye Çıktı

Kaymakamlık Kupası Görücüye Çıktı

Çaykara Kaymakamlığı Tarafından Düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol turnuvasında Heyecan Devam ederken Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı Tarafından Özel Olarak Yaptırılan Kupa Çaykara Halkımızın Beğenisine Sunuldu

KAYMAKAMLIK KUPASI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Çaykara Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ?Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında heyecan tüm hızı ile devam ederken Çaykara İlçemizi bir yandan da kupa heyecanı sardı.

Kupada bu akşam Grup maçları tamamlanıyor ve de çeyrek finale çıkacak olan 8 takımımız bu akşam belli oluyor.

/resimler/2017-6/6/1229222329692.jpg

Çeyrek Final Müsabakaları 8 ve 9 Haziran,Yarı Final Müsabakaları 11 Haziran ve de Final Maçı ise 13 Haziran Salı Akşamı oynanacak ve de Kaymakamlık Kupası sahibini bulacak.

İlçemizde yapılan her çalışmaya olan duyarlılıkları ile Tüm Çaykara Halkımızın hem Sevgisini hem de Takdirini kazanan Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı Kaymakamlık Kupasına da büyük önem veriyor.

KUPA ANKARA´DA ÖZEL YAPTIRILDI

Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel Değerlerini işleyen özel motifler ile süslenen ve de Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı tarafından özel olarak tasarlanan ve de Ankara´da yaptırılan Çaykara Kaymakamlık Kupası 06 Haziran 2017 Salı Günü Çaykara İlçemizde Çaykara Park´ta Halkımızın beğenisine sunuldu.

/resimler/2017-6/6/1230195768307.jpg

Halkımızın yoğun bir ilgi gösterdiği Kaymakamlık Kupası İlçemizde herkesin i,lgi odağı haline geldi.Çaykara insanımızın bolca hatıra fotoğrafı çektirdiği Kupa gün boyunca halkımızın beğenisine sunulacak.

13 Haziran Salı Günü de Halkımızın beğenisine sunulacak olan Çaykara Kaymakamlık Kupası aynı günün akşamı oynanacak olan final müsabakasının ardından Turnuvayı Şampiyon tamamlayacak olan Takımın müzesine gidecek.

KAYMAKAM AYRANCI-SENEYE ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Çaykara insanının her şeyin en iyisine ve de en güzeline layık olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasına  gösterilen aşırı ilginin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-6/6/1231292488478.jpg

Bu sene gençlerimize daha geniş bir sahada Turnuva yaptıramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını bu yüzden de turnuvayı halı sahada düzenlemek durumunda kaldıklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı daha şimdiden önümüzdeki yıl düzenlenecek olan Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası hazırlıklarına başladıklarını sözlerine ekledi.

İLÇE STADYUMU TADİLAT YAPILIYOR

Çaykara İlçe Stadyumumuzun tadilatına başlanacağını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı yaklaşık 250 000TL tutarında bir proje ile İlçe Stadyumumuza hayat vermeyi tasarladıklarını ifade etti.

Hazırlayacakları Proje ile İlçe Stadyumuna Protokol Tribinünün yapılmasını tasarladıklarını İfade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bunun yanı sıra mevcut tribünlerin onarılacağını Stadyumu çevreleyen tel örgülerin de değiştirileceğini ayrıca Stadyumun içerisinde dev çeşitli iyileştirici çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.

IŞIKLANDIRMA

Yeni Proje ile Çaykara İlçe Stadyumumuzun en Modern şekli ile ışıklandırılacağını da sözlerine ekleyen Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu şekilde 2018 yazında Çaykara İlçemizde yeni ışıklandırması ile mükemmel bir ortamda akşamları Kaymakamlık Kupası Futbol Karşılaşmalarının oynanacağını sözlerine ekledi.

2018´DE TURNUVA İLÇE STADYUMUNDA

2018 Yılında Turnuvanın yenilenmiş yüzü ile Çaykara İlçe Stadyumunda yapılacağını ve de gençlerimizin daha güzel bir ortamda daha rahat bir şekilde turnuvaya katılımlarının sağlanacağını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Çaykara İnsanımıza her şeyin en iyisini ve de en güzelini vermek için uğraşacaklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir