Kaza Sonucu Ağır Yaralanan Köksal Yıldız,Yaşama Tutunamadı

Kaza Sonucu Ağır Yaralanan Köksal Yıldız,Yaşama Tutunamadı

İlçemiz Çambaşı Mahallesi halkından Köksal Yıldız geçirmiş olduğu kaza sonucunda tedavi gördüğü hastanede genç yaşta hayatını kaybetti.

Aslen İlçemiz Çambaşı Mahallesinden olan ve Demirkapı mahallemiz Silanlo ve Büyükyayla mevkiinde de ikamet eden  Nihat(Bayram) Yıldız’ın  oğlu Köksal Yıldız 26 Şubat 2023 Pazar Günü Trabzon’da kendi  kereste atölyesinde kaza sonucu(Kolunu makineye kaptırma sonucu) ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.. Tıp fakültesi Hastanesinde ameliyat edilerek ,yoğun bakım ünitesinde  tedavi altına alınan Köksal Yıldız ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1973 Doğumlu olan 47 yaşında Genç Yaşta Aramızdan ayrılan Köksal Yıldız,5 çocuk babasıydı ve Trabzon Kaşüstü mevkiinde Kereste işi ile uğraşan Çaykara’lı Hemşerimiz Nihat(Bayram) Yıldız’ın oğluydu. 

Merhum Köksal Yıldız 4 Mart 2023 Cumartesi Günü öğle namazına müteakip İlçemiz Çambaşı Mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta geçirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Merhum Köksal Yıldız’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Nihat Yıldız-Babası-0 549 571 19 45

Fatih Yıldız-Kardeşi-0 532 4556015



İlginizi Çekebilir