Keleş Otel´den Büyüleyen İftar Organizasyonu

Keleş Otel´den Büyüleyen İftar Organizasyonu

Uzungöl Keleş Home Otel tarafından 9 Haziran 2018 Cumartesi Akşamı Muhteşem bir İftar Organizasyonu gerçekleştirildi.

KELEŞ OTELDEN BÜYÜLEYEN İFTAR ORGANİZASYONU

Uzungöl Keleş  Otel tarafından 9 Haziran 2018 Cumartesi Akşamı Muhteşem bir İftar Organizasyonu gerçekleştirildi.

Keleş Otel Müdürü Ali Keleş tarafından gerçekleştirilen Organizasyona Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Ataköy Devlet Hastanesi çalışanları katıldılar.

/resimler/2018-6/9/2209230861763.jpg

Son derece keyifli bir ortamda sohbet havasında gerçekleştirilen İftar Organizasyonunun ardından Ataköy Devlet Hastanesi çalışanları gecenin ilerleyen saatlerine kadar Keleş Home Otel´in muhteşem hizmet kalitesi ile dinlendiler.

MÜDÜR KELEŞ-TÜM KURUMLARIMIZI UZUNGÖL´DE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Çamlıhemşin Kaymakamımız Sayın  Okan Daştan,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Ataköy Devlet Hastanesi çalışanlarını Karadeniz Turizminin en önemli Merkezi olan Uzungöl´de  misafir etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Keleş Otel Müdürü Ali Keleş Misafirlerimizin doğa ile başbaşa muhteşem bir doğa ortamında İftar Organizasyonlarına katılarak hem kendilerini mutlu ettiklerini hem de dinlendiklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2018-6/9/2209457031399.jpg

Uzungöl´debulunan her Tesiste değişik İftar Etkinlik ve deOrganizasyonlarının gerçekleştirildiğini ifade eden Keleş Otel MüdürüAli Keleş Hem Çaykara İlçemizin hem de Trabzon İlimizin Kamu Çalışanlarını Uzungöl´de ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Sadece Turizm anlamında değil Sosyal etkinlik ve de Organizasyon anlamında da Uzungöl´ün Karedeniz Turizmininin öncüsü ve Lideri konumunda olduğunu ifade eden Müdür Ali Keleş Uzungöl´de bulunan Tüm Turizmci arkadaşları ile birlikte bu tür organizasyonları büyük bir mutluluk ile gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir