Kemal Çuman Kızını Evlendirdi

Kemal Çuman Kızını Evlendirdi

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman´ın kızı Özlem Çuman Dünya evine girdi

Basın Dünyamızın Çaykara İlçemizdeki en önemli isimlerinden biri olan Kemal Cuman Küçük Kızı Özlem´i 28 Mayıs 2016 Cumartesi Günü Akçaabat Remzi Blu Düğün Salonunda düzenlenen tören ile evlendirdi.

Senelerdir Taka Gazetesine yaptığı Çaykara Haberleri ile Çaykara İlçemizin Trabzon´daki gözü kulağı ve gönüllü Habercisi olan Sevgili Kemal Cuman Aynı zamanda kendi imkanları ile kurduğu Çaykara Gündem Gazetesi ile de yaklaşık 4 yıldır basın dünyasında Çaykara İlçemizi başarılı bir şekilde temsil ediyor./resimler/2016-5/29/2153487160800.jpgSevgili Kemal Çuman´ın en küçük kızları olan Özlem Cuman ile Çarşıbaşı´ndan Günay Akkan´ın Oğlu Hayri Akkan 28 Mayıs Cumartesi Akşamı Trabzon Akçaabat Remzi Blu düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin düğün törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara İlçemizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan Osman Abanoz, Rize, Trabzon ve Çaykara İlçemizden gelen yüzlerce davetli katıldı.

Nikah Şahitliklerini Güneş Yalçınalp ve Derya Şentürk´ün yaptıkları Düğün Töreninde genç çiftlerin nikahları Ortahisar Belediyesi evlendirme memuru Recep Kurt tarafından kıyıldı.Resmi nikahın kıyılmasının ardından ise evlilik cüzdanı Gelin Özlem Akkan´a takdim edildi.

Müzik ekibinin çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular./resimler/2016-5/29/2156046694518.jpgGecenin en güzel görüntüsü ise Rize Fındıklı´dan geldi. Sevgili Kemal Çuman´ın eşi Rize Fındıklı´dan. Ve de Sevgili Kemal Cuman´ın tabiri ile daha önce ki kızının düğününde olduğu gibi yine 3 otobüs ile Trabzon´a geldi Rize Fındıklılı hemşerilerimiz. Ve de yine daha önceki iki düğünde olduğu gibi yine tulumları ile birlikte geldiler. Tulum eşliğinde oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile de adeta düğüne katılan davetlilerin gözlerinin pasını sildiler ve misafirlere tulum eşliğinde muhteşem bir Halkoyunları gösterisi yaptılar.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sitemizin Kurucusu ve de Genel Yayın Yönetmenimiz Sevgili Kemal Cuman´ın Dünyalar Güzeli Kızı Özlem ile Sevgili Hayri Akkan´ı bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftimize sağlık mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz./resimler/2016-5/29/2156449820294.jpgBİR GÖNÜL VE HİZMET DOSTU-KEMAL CUMAN

Yaklaşık olarak 4 senedir Çaykara Gündem Ailesinin bir parçasıyım. Ve de bu ailenin bir parçası olmaktan son derece gurur duyuyorum Sevgili Çaykara Gündem Dostları. Bundan tam 4 sene önce bir arkadaşım bana Kemal Bey´in benimle görüşmek istediğinden söz etti. Uzungöl Gobleç Otel´de beni bekliyordu Sevgili Kemal Cuman.

Büyük bir şevk ile gittim Gobleç Otel´e. Çünkü Topluma Hizmet Sevdası bir hastalıktır Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Hem de Büyük bir hastalık. Bir baktım ki benim hastalığımdan Sevgili Kemal Cuman´da da var. O da Çaykara Sevdası ile yanıp tutuşuyor ve Çaykara İlçemize Sosyal ve Kültürel anlamda nasıl hizmet verebileceğimizin hesabını yapıyor. iki gönül dostu bir araya gelince elbette ki Sevgili Kemal Cuman´ın uzattığı eli geri çevirmeme imkan yoktu ve de birlikte çalışmaya başladık.

Yaklaşık dört senedir beraber çalışıyoruz Sevgili Kemal Cuman ile. Öncelikle şunu ifade ederek başlayayım Sevgili Çaykara Gündem Dostları?Sevgili Kemal Cuman ile aramızdaki dostluk eğer ekonomik bir temele dayanmış olsaydı yani yaptığımız haberlerden bir ekonomik kazancımız olmuş olsaydı belki de bu dostluğumuz çoktan bozulurdu diye düşünüyorum.Oysa bizimki gönül birlikteliği, hizmet sevdası birlikteliği. Bunları neden mi yazıyorum.Şunun için Sevgili Dostlar. Sevgili Kemal Cuman Abimiz için aşağıda kaleme alacağım cümleler birileri tarafından yanlış yöne çeklimesin diye yazıyorum.Belki birileri kalkıp diyecek ki Hilmi Hoca´nın Kemal Cuman´dan menfaati  var onun için böyle yazıyor. Asla hiçbir menfaatim yok. Dediğim gibi sadece Hizmet Sevdası bizleri bir araya getiriyor.

Şunu da adım gibi biliyorum Sevgili Dostlar?Sevgili Kemal Cuman bu haberi okuduktan sonra bana sitem edecek. Hocam gerek yoktu. Keşke yazmasaydın diyecek. Yani bu haber Sevgili Kemal Cuman´ın hiç ama hiç hoşuna gitmeyecek. Ama ben doğru bildiğimi yapmaya devam edeceğim. Yaptığım her haberin altına o haber ile ilgili değeri mutlaka işlemeye çalışıyorum.Bu haberde de aynısını yapacağım.Çünkü Sevgili Kemal Cuman sadece çalışan onun dışında hiçbir şey istemeyen Kıymetli bir gönül adamı Sevgili Dostlar.

Öncelikle ekonomik şartlarından söz edelim Sevgili Kemal Cuman´ın.Emekli bir devlet memuru?Ama o sınırlı ekonomik şartlarına rağmen bir yandan Çaykara Gündem Sitemizi ayakta tutabilmek ve yayın hayatını sürdürebilmesi için çalışıyor bir yandan ise Çaykara İlçemiz ile ilgili her etkinliğin peşinden koşmaya çalışıyor. Sitenin Genel Yayın yönetmeni ama o muhabir gibi eline fotoğraf makinesini alıyor. Şurada düğün var Kemal Cuman orda. Burda cenaze var. Kemal Cuman orda. Açılış var arayın Kemal Cuman´ı gelsin. Program var Kemal Cuman nerde kaldı.

Dün gün boyu önce Yomra İlçemizdeki bir açılış için sonrasında ise kızının düğünü için gün boyu birlikteydik Sevgili Kemal Cuman ile.Yomra´da açılışta doğrusunu söylemek gerekiyorsa beklemiyordum.Hatta fotoğraf makinemi yanıma almıştım.Yomradaki haber için.Ama Sevgili Kemal Cuman beni yine yanıltmadı.Bir baktım Kemal Cuman orda.Sitem ettim.Abi dedim.Bu gün kızının düğünü.Bari bu günü kendi çocuğuna ayır. Döndü o bana sitem etti.Sen kendi işine bak dedi.Sen okulunu bırakıp kendi ailene neden zaman ayırmıyorsun.Karışma benim işime. Burası daha önemli.Düğün olur. Orda benim yapacak işim yok.

Yani kendi kızının düğünü hazırlığı yerine yine haberi tercih etmişti Sevgili Kemal Cuman.Son bir senedir özellikle mide konusunda bir takım sıkıntılar yaşıyor Sevgili Kenmal Cuman.Diyet programına başlamış ve defalarca tedavi için İstanbul´a gidip gelmiş.Arabası yoktu Sevgili Kemal Cuman´ın.20 gün önce araba aldı.

Dün sordum.Abi dedim sağlık durumun nasıl.Hocam dedi arabayı aldıktan sonra sağlık durumum daha iyi çok şükür.Mide rahatsızlıklarım azaldı.Şaşırmıştım.Mide ağrıları ile arabanın ne alakası vardı.O ise gülüyordu.Hocam dedi  4 senedir arabam yok.Onun için Çaykara ile ilgili bazı haberlere yetişemiyorum.Şimdi ise arabam var çok şükür.İstediğim her habere koşarak gidiyorum.Bu yüzden de mide ağrılarım azaldı.Kimbilir belki de haberlere yetişememe stresi yüzünden oluyordu mide ağrıları.

Şimdi hepinize soruyorum Sevgili Çaykara Gündem Dostları?Hiçbir maddi beklentisi olmadan insanlara haber yetiştirebilmek için mide sancıları geçirebilecek kaç tane insan var aramızda?/resimler/2016-5/29/2159047322977.jpgHaber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



MUSTAFA MUTLU
30.05.2016 09:28:00
Hilmi Hocam Çaykara Gündem Ailesi olarak bir arada olmamız gereken bu önemli günde daha önceden planlanmış ve tarihini değiştirme imkanı olmayan bir etkinlik için ben sizinle birlikte olamadım.Yazını okudum,çok güzel yazdın,sana her yönüyle katıldığımı ifade etmek isterim.Yeni çiftimize de ömür boyu mutluluklar dilerim.Hayırlı olsun dileklerimle....

İlginizi Çekebilir