Kemal Cuman’ın Abla Acısı

Kemal Cuman’ın Abla Acısı

Çaykara İlçesinin Basın Dünyasındaki Güçlü ismi Kemal Cuman’ın ablası Elife Cuman Kırıkkale’de hayatını kaybetti.

Çaykara İlçesinin Ulusal Basın dünyasındaki güçlü ismi Çaykara ilçesinin tüm haberlerini Yerel ve Ulusal basın dünyasında gündeme taşıyan Çaykara Gündem Gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Kemal Cuman'ın ablası Elife Cuman Kırıkkale'de  hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Covit 19 hastalığına yakalanan ve hastaneye kaldırılan Elife Cuman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhume Elife Cuman 3 Aralık 2021 Cuma günü Kırıkkale'de kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Elife Cuman'a Allah'tan rahmet,başta Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Kemal Cuman olmak üzere tüm aile halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Henüz 1 yaşında iken babasını genç Yaşta ise annesini kaybeden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kemal Cuman hayatı boyunca anne gibi gördüğü ablasını kaybederek ömrünün en büyük acılarından bir tanesini daha yaşadı.

Kemal Cuman Sosyal paylaşım sitesinde duygu dolu bir mesaj ile ablasına veda etti.

Bu akşam hayatımın en zor günümü yaşıyorum. Bir hafta önce Covid-19 nedeniyle hastaneye yatan ablamı kısa süre içinde kaybettim. Herşeyim, hayatımda Anne, baba bildiğim ablam, beni yalnız bıraktın. Bir yaşında kaybettiğim babamı, genç yaşta kaybettiğim annemin acısını unutmadan ablamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Herşey Allah'tan. Mekanın cennet olsun abla. Geride annemizin son gününde çektiğimiz fotoğraf anımız kaldı. Cenazesi 3.12.2021 Cuma günü Kırıkkale'de bulunan aile kabristanlığında annemin yanında son yolculuğuna uğurlayacağız. Şimdiden acimizi paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun....

İLETİŞİM

Kemal Cuman-0 505 5198430



Anahtar Kelimeler: Kemal Cuman’ Acısı

İlginizi Çekebilir