Kestane Şöleninde Buluştular!

Kestane Şöleninde Buluştular!

İstanbul Güngören Trabzonlular Derneğinin düzenlediği Kestane şöleniyle farkındalık yarattı.

İstanbul Güngören Trabzonlular Derneği’nin Dernekpazarı Vakfı’nın lokalinde gerçekleştirdiği “Kestane Şölenine” çok sayıda hemşehrilerimizi bir araya getirdi.

Derneğin gençlik kolları adına açıklamada bulunan Yılmaz Ayyıldız, birlik ve beraberliği sağlamak için düzenlenen Kestane şölenine hemşehrilerimizi bir araya getirmenin heyecan ve gururunu yaşadıklarını belirterek,” 3’ncüsünü düzenlediğimiz, Kestane şölenimize katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ederiz. Bir teşekkür de bu güzel kestane şölenimize katkı sağlayan sponsorlarımıza. Ayrıca, bu güzel gece için hizmetlerinden ötürü tüm gençlik kollarımızı tebrik ediyorum. Güngören Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları, yolunuz uzun, çalışmalarınız başarılı olsun inşallah. Birde gençlik kollarımızda Betül Kocabaş Hüsna Şimşek ve Muhammet Ali Yılmaz öğretmenlerimize gençlik kolları olarak hediyelerini verip öğretmenler gününü kutladılar. Bu güzel düşüncelerinden dolayı gençlik kollarının tebrik ediyorum.

Şenlikte konuşmaların ardından, katılımcılara ateşte pişmiş kestane ikram edildi. Katılımcılar Kemençe eşliğinde horon oynayarak eğlendiler.



Anahtar Kelimeler: Kestane Şöleninde Buluştular!

İlginizi Çekebilir