Kıbrıs Girne´ye Çaykaralı Kaymakam!

Kıbrıs Girne´ye Çaykaralı Kaymakam!

Çaykaralı Sinan Güneş, Kıbrıs´ın en büyük ilçesi olan Girne´ye Kaymakam olarak atandı.

Çaykaralı Sinan Güneş, Kıbrıs´ın en büyük ilçesi olan Girne´ye Kaymakam olarak atandı. 

Kıbrıs hükümetinin Atama ve görevden almalarla ilgili üçlü kararnameler Resmi Gazete ´de yayımlandı. Çaykara Çamlıbel Mahallesinden Kıbrıs´a göç eden Mehmet Şükrü Güneş´in oğlu Sinan Güneş Kıbrıs Girne Kaymakamlığına atanarak görevine başladı. 

Girne Esentepe Bölgesi´nin etkin isimlerinden olan ve en son öğretmenlik görevini yürüten Sinan Güneş, yerel seçimlerde Esentepe Belediye Başkanlığına bağımsız aday olmuş ancak kazanamamıştı. 

Çeşitli üniversitelerde eğitim gören ve birçok dernek ve spor kulüplerinde yöneticilik yapan Sinan Güneş´in Kıbrıs´ın en büyük ve en gelişmiş ilçesi olan Girne, Kaymakamlığına atanması hemşerilerimiz tarafından sevinçle karşılandı./resimler/2018-8/18/1033281645597.jpgSinan Güneş Kimdir?

Çaykara Çamlıbel mahallesinden Mehmet Şükrü Güneş´in oğlu olan Sinan Güneş, Çaykara Işıklı mahallesinden Merhum Ahmet Yavuz´un torunu. Lefke Avrupa Üniversitesi Kamu yönetimi ve siyaset bilimi, Eskişehir Üniversitesi Kamu yönetimi ve İstanbul Üniversitesi Fen fakültesi astronomi ve uzay bilimi mezunu olan Güneş, aynı zamanda birçok dernek ve spor kulübünde genel sekreterlik başkanlık ve yöneticilik yapmış, evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir