Kimseye Ayrıcalık Yapmadık!

Kimseye Ayrıcalık Yapmadık!

Uzungöl´de balcılarla yaşanan yer problemiyle ilgili Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok açıklamalarda bulundu.

Çaykara Uzungöl´de balcılarla yaşanan yer problemiyle ilgili Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok açıklamalarda bulundu. 

Bu Bölgenin Milli Parklara ait olduğunu ifade eden Başkan Tok, ?Çaykara Belediyesi olarak buraları kiraladık ve ihale usulü işletmecilere verilmiştir. Belediyemiz bu ihalelerden % 500 oranında kar etmiştir. Biz bu ihaleleri yaparken hiç kimseye ayrıcalık tanımadık. Uzungöl ve bölge turizminin menfaatleri doğrultusunda bu yerleri işletmecilere kiraladık. Bu işletmelerden 10 tanesini işadamları aldı. İlçemize büyük katkı sağladılar? dedi. 

Turizm konusunda da çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Tok,? Yayla yollarımızın asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bölgeye gelen özellikle Arap ve yerli turistleri memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Turizmin patlama yaptığı bu zamanda ilçede denetimlerimizi artırdık. Arap turistleri elimizden kaçırmamak, ilçemizin ekonomik ve kültürel gücünü artırmak için gece gündüz demenden çalışıyoruz? ifadelerini kullandı.

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Kimseye Ayrıcalık Yapmadık
mustafa ardıç
11.08.2015 11:00:39
uzungöde 250 ml suyu yerine göre fiyatlandırıp 1-3 tl ye satarsanız. Bir müddet sonra arap turistlerde uyanıp yeni alternatif turizim bölgelerini tercih edeceklerdir. Tıpkı 70 li yılların sonları ve 80 li yılların başlarında iran ticaret kapısının aleyhimize kapanması gibi. Özellikle belediyenin uzungölde uygulanan fahiş fiyatlara müdahale etmesi lazım. kazık atmanın da bir ölçüsü olmalı.

İlginizi Çekebilir