Kızılay Çaykara Şubesinden Öğrencilere Motivasyon Desteği

Kızılay Çaykara Şubesinden Öğrencilere Motivasyon Desteği

Çaykara Yerekaban Erkek Öğrenci Yurdunda Üniversite Sınavlarına Hazırlanan 80 Erkek Öğrenci İçin Kızılay Çaykara İlçe Şubesinin Destekleri ile Tuzla Meziresine Bir Gezi Düzenlendi.

2021 Yılı Üniversite Sınavlarına hazırlanmak amacı ile Çaykara İlçesinde Üniversite sınavına hazırlanan ve Çaykara Yerekaban Erkek Öğrenci Yurdunda kalan  80 erklek öğrenci için Öğrenci için Çaykara İlçesinin en güzel piknik alanlarından Limni Meziresine gezi organizasyonu gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe milli Eğitim Müdürlüğüne  ait olanYerekaban Erkek  öğrenci Yurdunda yaklaşık 2.5 aydır 2021 YKS sınavlarına hazırlanan Erkek  öğrenciler için  Kızılay Çaykara Şubesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin organizasyonu ile her 15 günde bir çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriliyor bu şekilde öğrenciler hem dinlenmiş oluyor hem de sınavlara hazırlanma konusunda güç topluyor

Çaykara İlçesinin değişik mahallelerinde ikamet eden Erkek Öğrenciler 2.5 aydır Yerekaban Erkek  Öğrenci Yurdunda konaklıyor. Erkek  öğrenciler için Pandemi süreci ile ilgili tüm önlemler alındı.Her öğrenci tek kişilik odalarda kalıyor.Yurt içinde öğrencilerin sosyal mesafeyi korumalarına çok büyük bir özen gösteriliyor.Yurdun günlük ve haftalık temizliği profesyonel temizlik elemanları tarafından çok büyük bir itina ile yapılıyor.Öğrenciler  ETÜT Salonlarına ve yemekhaneye sosyal mesafe kurallarına uygun olarak alınıyor

Yaklaşık 2.5 aydır 2021 YKS sınavlarına hazırlanan öğrenciler 03 Eylül 2020 Perşembe günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin organize ettiği gezi için Çaykara İlçesinin en güzel yerlerinden Limni meziresine getirildiler.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Kızılay Çaykara İlçe Yöneticileri,Çaykara’lı hayırsever İş Adamı ve Kızılay Çaykara İlçe Başkanı Mustafa Uysal öğrencilerin bu tatlı heyecanlarını paylaşmak üzere Limni meziresine gittiler.

Havanın  güneşli olmasını fırsata çeviren öğrenciler maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak Başkan Tok ve Kızılay Çaykara İlçe Başkanı Mustafa Uysal  ile birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Organizasyon kapsamında Kızılay Çaykara İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Çaykara’lı hayırsever İş Adamı Kızılay Çaykara İlçe Başkanı Mustafa Uysal tarafından öğrenciler için hazırlanan köfteler  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kapalı paketler halinde öğrencilere ikram edildi.

 



Süleyman Kayganacı
4.09.2020 06:11:41
Ulusal basında yer alabilecek bir haberin, kafasını gözünü dağıttın! Canına okudun! Eğitim ve kültür seviyesi, Türkiye ortalamalarının çok üstünde olan Çaykara'da, bu işi layıkıyla yapabilecek kimse yok mu Allah (c.c) aşkınıza...!!!

İlginizi Çekebilir