Kızılay Trabzon İl Başkanı Yıldırım'dan Çaykara İlçesine Ziyaret

Kızılay Trabzon İl Başkanı Yıldırım

Kızılay Trabzon İl Başkanı Yıldırım'dan Çaykara İlçesine Ziyaret

Kızılay Trabzon İl Başkanı Sevil Yıldırım,Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Başkanı Sevil Yıldırım,Kızılay Çaykara İlçe Temsilcisi Mustafa Uysal ile birlikte Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek hem Çaykara İlçesinin Kızılay’a sağlamış olduğu destek ve katkı için teşekkür etti hem de Çaykara İlçesinde gerçekleştirilecek olan yeni proje ve çalışmalar ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

İl  Başkanı Yıldırım ilk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti.Ziyarette Çaykara İlçesinin Trabzon İlinde Kızılay’a en fazla kan bağışı desteği sağlayan ilçelerden bir tanesi olduğunu ifade eden İl Başkanı Sevil Yıldırım,bu anlamda Kızılay teşkilatı olarak Çaykara İlçesine ve Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok’a minnet borçlu olduklarını ifade etti.

Başkan Tok ve İl Başkanı Yıldırım daha sonra bundan sonraki dönemlerde Çaykara İlçesinde gerçekleştirilebilecek etkinlik ve çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇAMURALİ’YE ZİYARET

Kızılay İl Başkanı Sevil Yıldırım Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’yi makamında ziyaret ederek İlçe Eğitim Camiasının Kızılay’a vermiş olduğu destek ve katkıdan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette öğrencilere Kızılay ve çalışmalarının tanıtılması gerektiğini ifade eden İl Başkanı Yıldırım,bu anlamda okullarda mutlaka Kızılay Kulüplerinin kurulması ve bu kulüplerin aktif olarak faaliyet göstermesi gerektiğini bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdüründen destek belediklerini ifade etti.

Müdür Çamurali ve İl Müdürü Yıldırım daha sonra Kızılay ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak olarak gerçekleştirebilecekleri çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

SOSYAL YARDIMLAŞMA İLÇE MÜDÜRÜ SELÇUK’A ZİYARET

Kızılay İl Başkanı Sevil Yıldırım Çaykara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma İlçe  Müdürü  Mesut Selçuk’u makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Müdür Selçuk ve İl Başkanı Yıldırım Çaykara İlçesinde birlikte gerçekleştirebilecekleri etkinlik ve çalışmalar ile ilgili bir planlama toplantısı gerçekleştirdiler.



İlginizi Çekebilir