Kızılay’dan Çaykara’da Sağlık Kahramanlarına Destek

Kızılay’dan Çaykara’da Sağlık Kahramanlarına Destek

Türk Kızılay'ı Çaykara Şubesi tarafından Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi personeline spor ayakkabı dağıtıldı.

Trabzon Türk Kızılay’ı yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Kızılay Çaykara Şubesi Başkanı Mustafa Uysal tarafından Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi personeline spor ayakkabı dağıtıldı.

HER ZAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ

Düzenlenen dağıtım programında Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Kızılay Şube başkanı Mustafa Uysal Sosyal mesafeyi koruyarak yaptıkları kısa konuşmada, ”Korona salgınıyla büyük mücadele vermekte olan sağlık çalışanlarımıza bizlerde ilçemiz ve Türk Kızılay’ı adına bir çamsakızı çoban armağanı şeklinde hediye taktiminde bulunup moral ve motivasyon vermek istedik. Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Bize düşen hangi görev olursa olsun elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız”, dediler.

SAĞLIK HİZMETİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Programla ilgili bir değerlendirme yapan Hastane Başhekim vekili Op.Dr.Şaban Uysal,” bir taraftan korona pandemisi ile mücadele ederken diğer taraftan rutin sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. Böyle bir ortamda Türk Kızılay’ı Çaykara bu anlamlı ziyareti ve personelimize ayakkabı hediye etmesi Şubesi’nin bizleri son derece mutlu etmiş ve motivasyonomuzu arttırmıştır. Başta Türk Kızılay’ı olmak üzere Yönetim Kurulu üyesi ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a ve Kızılay Çaykara Şubesi Başkanı Mustafa Uysal’a kurumumuz ve personelimiz adına teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum, ”dedi.

 



İlginizi Çekebilir