Kofoğlu´na Hayırlı Olsun Ziyareti

Kofoğlu´na Hayırlı Olsun Ziyareti

Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Kemal Çuman TEK-ART Medya grubu Genel Müdürlüğüne atanan Aydın Kofoğlu´na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz´ın sahipliğini yaptığı TEK-ART Medya Merkezi bünyesinden bulunan ve Trabzon´da faaliyet gösteren Karadeniz Gazetesi, Zigana Radyo ve TV´den oluşan Medya grubunun başına Genel Müdür olarak atanan Çaykaralı hemşerimiz Aydın Kofoğlu´nu Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Genel Müdür Aydın Kofoğlu, yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceklerini belirterek,? 18 Nisan 2016 benim için yeni bir heyecan, yeni bir arzu, yeni bir dönem olacak inşallah. Onursal Trabzonspor Başkanımızın bana önerdiği ve layık gördüğü bu görevi severek hiç düşünmeden kabul ettim. Burada çalışan arkadaşlara güveniyorum. Hep birlikte Medya grubumuzu çok daha ileriye taşıyacağımıza inandığım için tereddütsüz geldim, görevime başladım. Bu konuda kendime de güveniyorum,?dedi.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir