Köknar Ortaokulu Zirveye Oynuyor

Köknar Ortaokulu Zirveye Oynuyor

23-24 Kasım 2016 Tarihlerinde Yapılan TEOG Sınavlarında Köknar Ortaokulu il birinciliğine oynuyor.

2013 ve 2014 Yıllarında elde ettiği İl birincilikleri ile bir anda Trabzon´da tüm okulların  dikkatini üzerine çekmeyi başaran  Köknar Ortaokulundan bir başarı öyküsü daha geliyor.23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan TEOG Sınavlarında Köknar Ortaokulu 90,60 ortalama tutturarak Trabzon il birinciliği için en büyük aday olduğunu bir kere daha ortaya koydu.  

Sınırlı imkânları ve öğretmen yetersizliğine rağmen öğretmenlerin ve okul İdaresinin azimli çalışmaları ile örnek bir başarı elde eden Köknar Ortaokulunda 3 kadrolu öğretmen görev yapıyor. Diğer üç ana dersin öğretmeni ise ücretli öğretmenler. Ve onlardan bir tanesi de Köknar Mahallesinin imamı. Öğretmenlerimiz öğrencileri ve de velileri ile mükemmel bir ekip oluşturmuş durumda. Sonuçların 2017 Yılının ocak ayının ikinci haftasında açıklanmasının beklendiği TEOG Sınavlarında Çaykara İlçemizdeki diğer tüm okullarda olduğu gibi Köknar Ortaokulumuzda da sonuçlar nerede ise kesin gibi. 6 dersten 120 sorunun sorulduğu TEOG Sınavlarında Köknar Ortaokulu sınıf bazında sorulan 120 soruda 90,60 sınıf ortalaması tutturdu ve de sonuçları beklemeye başladı.  TEOG Sınavları sonucunda iki sorunun iptal edilmesinin ardından sınavda sorulan 118 sorudan 117 tanesini doğru olarak cevaplayan Fulya Şimşek Okulda Birinci,116 soruyu doğru olarak cevaplayan Delfin Tatlı ikinci,108 soruyu doğru olarak cevaplayan Zeynep Dursun ise okulda üçüncü olmayı başardı. Köknar Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından sınavlarda okul birincisi olan Fulya Şimşek yarım altın ile, İkinci olan Delfin Tatlı çeyrek altın ile, Üçüncü olan Zeynep Dursun İse gram

altın İle ödüllendirildi. Elde ettikleri başarılardan dolayı başta okul müdürleri ve öğretmenler olmak üzere Köknar Ortaokulumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir