Köknar Teknolojiyi Etkin Kullanıyor

Köknar Teknolojiyi Etkin Kullanıyor

Köknar Ortaokulu Okul Web Sitesini Etkin Kullanma Bakımından Çaykara İlçemizde Birinci,Trabzon İlimizde Üçüncü,Türkiye Genelinde İse 181.Sırada Yer Alıyor

KÖKNAR TEKNOLOJİYİ ETKİN KULLANIYOR

Çaykara İlçemize en uzak okullardan bir tanesi olmasına ve de imkanlarının son derece sınırlı olmasına rağmen Köknar Ortaokulu örnek başarılara imza atmaya devam ediyor.

2010-2016 Seneleri arasında 3 defa TEOG Sınavlarında Trabzon İlimizde Devlet Okulları arasında Şampiyon olmayı başaran Köknar Ortaokulu sadece akademik alandaki başarıları ile değil aynı zamanda sosyal,kültürel ve sportif alanlardaki başarıları ile de etrafına ve de öğrencilerine ışık saçmaya devam ediyor.

/resimler/2017-10/10/1338483214810.jpg

Haftanın yedi günü gecenin geç saatlerine kadar düzenledikleri kurs ve ETÜT etkinlikleri ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaya çalışan Köknar Ortaokulumuzda Okul Müdürümüz Taner Bayır yönetiminde öğretmenlerimiz öğrencilerini adeta kendi evlatları gibi benimsemiş durumda ve de öğrencilerinden bir dakika bile ayrılmıyorlar.

WEB SİTESİ KULLANIMINDA DA ZİRVEDE

Milli Eğitim Bakanlığımız Okul Web Sitelerinin kullanılma oranlarına göre bir performans değerlendirme sistemi belirledi.Bu sisteme göre okullar ve Kurumlar Web sitelerini kullanma oranlarına göre hem ilçede,hem ilde hem de Türkiye genelinde sıralanabiliyor.

/resimler/2017-10/10/1339382590810.jpg

Web Sitesi Kullanımı Trabzon İl Değerlendirme Sonuçları

Bunu fırsat bilen Köknar Ortaokulu Müdürümüz Taner Bayır anında fırsatı avantaja çevirmeyi başardı.Okulda düzenlenen her faaliyet ve de etkinliği anında Okulun Web sitesine haber yapan Okul Müdürü Taner Bayır aynı zamanda öğrenci velileri ile de iletişime geçerek bu haberlerin okulun web sitesinden sürekli ve düzenli olarak takip edilmesini sağladı.

Ayrıca veliler ile arasında bir mesaj sistemi oluşturan Okul Müdürü Taner Bayır Okulda gerçekleştirilen tüm faaliyet ve etkinliklerden anında mesaj ile velilerin bilgi sahibi olmalarını sağladı.

ÇAYKARA´DA BİRİNCİ,TRABZON´DA ÜÇÜNCÜ

Taner Müdürümüzün bu gayretli çalışmaları kısa bir süre içerisinde meyvesini verdi.Köknar Ortaokulu Web Sitelerini kullanma yoğunluğu bakımından Çaykara İlçemizde Birinci olmayı başardı.

/resimler/2017-10/10/1340411342045.jpg

Okul Web Sitesi Kullanımı Türkiye Geneli Değerlendirme Sonuçları

Başarı oranını Trabzon İlimizde de sürdüren Köknar Ortaokulumuz Trabzon İlimizde de dereceye girerek Trabzon Üçüncüsü olmayı başardı.

TÜRKİYE GENELİNDE 181.SIRADA

Okul Web sitesi kullanımı bakımında Köknar Ortaokulumuzun başarısı sadece Trabzon İlimiz ile de sınırlı kalmıyor.Köknar Ortaokulumuz Türkiye Genelinde bulunan tüm Okul ve Kurumlar dikkate alındığında 181. Sırada yer alarak Türkiye Genelinde de çok büyük bir başarının altına imza atmanın mutluluğunu ve de keyfini yaşıyor.

/resimler/2017-10/10/1320388349755.jpg

Okul Müdürü Taner BAYIR, okulda yapılan tüm etkinlik ve faaliyetlerin en kısa sürede web sitesinde yayınlandığını, öğrencileri, velileri ve öğretmenleri ilgilendiren haber ve duyuruların kısa mesaj servisi yanında web sitesinde de yer aldığını bu aktiflikle web site etkin kullanım performansında üst sıralara tırmandığını belirtti.

Günümüzde eğitim kurumlarının veli ve öğrenci ile etkileşimi çok önemlidir. İlçemiz Köknar Ortaokulu hem web sitesi, hem de mesaj sistemiyle bu etkileşimi çok iyi kurmuş gözüküyor. Öyle ki kırsalda yer alan bir okul olmasına rağmen akademik ve kültürel başarılar elde ediyor.

KÖKNAR ORTAOKULU´NU SİZ DE TAKİP EDİN

Köknar Ortaokulumuzda gerçekleştirilen tüm etkinlikleri sizler de takip edebilirsiniz.İşte size Web Adresimiz:

koknar.meb.k12.tr

 



İlginizi Çekebilir