Köknar Yaşlıları Unutmadı

Köknar Yaşlıları Unutmadı

Köknar Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Yaşlılar Haftası Kapsamında Trabzon Huzur Evine Bir Ziyaret Gerçekleştirdiler.

Ülkemizde 18-24 Mart  Tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası  Köknar Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri tarafından unutulmadı./resimler/2018-3/17/1156204956439.jpgKöknar Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Okul Müdürleri Taner Bayır´ın Rehberliğinde Trabzon Huzur Evine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI DA KATILDI

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Trabzon Huzur Evi Ziyaretine Köknar Ortaokulu Müdürümüz Taner Bayır,Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Esra Aslıyüce Bayır  ile Okul Aile Birliği Başkanı Hamit Dursun da katıldı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Ziyaret kapsamında Huzur Evinde bulunan yaşlılarımıza karanfil ikram eden öğrencilerimiz ayrıca yaşlılarımızın ellerini öperek hayır dualarını da aldılar./resimler/2018-3/17/1157167145126.jpgUzun süre yaşlılarımız ile sohbet eden öğrencilerimiz kısa bir süreliğine de olsa yaşlılarımıza yalnızlıklarını unutturdular ve de çocuklarının yerini almaya çalıştılar.

Duygulu anların yaşandığı Huzur Evi ziyaretinde yaşlılarımızın çok duygulandıkları ve de zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadıkları gözlerden kaçmadı.

Yaşlılarımızın ziyaret esnasında kendi aile yakınlarının fotoğraflarını cep telefonlarından öğrencilerimiz ile paylaşmaları ise bu defa öğrencilerimizi duygulandırdı.

Karşılıklı sohbet ortamında ve de son derece duygusal bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Müdürümüz Taner Bayır ile öğretmen ve öğrencilerimiz Huzur Evinde ziyaret ettikleri yaşlılarımız ile hatıra fotoğrafı çektirerek Huzur Evi ziyaretlerini tamamlamış oldular.

BAYIR-YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Okulda yoğun bir şekilde Eğitim Öğretim çalışmalarının yanı sıra Sosyal ve Kültürel Değerlere de çok büyük bir önem verdiklerini ve de öğrencilerimizin Yaşılarımıza saygı göstermelerinin bu değerlerin en başında yer aldığını ifade eden Köknar Ortaokulu Müdürü Taner Bayır bu itibarla Yaşlılar Haftası Etkinlikleri kapsamında Trabzon Huzur Evi Ziyareti gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2018-3/17/1158047614738.jpgHuzur evi ziyareti esnasında burada bulunan yaşlılarımöızın bizim sevgimize ne kadar çok ihtiyaçlarının bulunduğunu gözlemleme imkanına sahip olduklarını sözlerine ekleyen Okul Müdürü Taner Bayır hepimizin Toplumsal Sorumluluk ve de insan olmanın gereği olarak burada ikamet eden yaşlılarımızı belli periyotlar ile mutlaka ziyaret ederek onların moral motivasyonlarını yükseltmemiz gerektiğini sözlerine ekledi.

Öğrencilerinin Kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerine çok büyük bir önem verdiklerini anımsatan Okul Müdürü Taner Bayır Öğrencilerimize Milli ve Manevi değerlerimizi öğretmenin en önemli hedefleri arasında yer aldığını sözlerin e ekledi.

MİNİKLERDEN YAŞLILARA MÜZİK ZİYAFETİ

KÖknar Ortaokulu Okul Korosu Yaşlılar Haftası dolayısı ile özel olarak hazırladıkları birbirinden güzel türküleri Huzur Evinde seslendirerek yaşlılarımıza yönelik hoş bir sürpriz de gerçekleştirmiş oldular.

Yaşlılarımızın çok büyük keyif alarak dinledikleri birbirinden güzel türküler Küçük Yürekler tarafından büyük bir başarı ile okundu.

KANUNİ MÜZESİ VE TRABZON TARİH MÜZESİ ZİYARETİ

Huzur Evi ziyaretinin ardından öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Kanuni Müzesi ve de Trabzon Tarih  Müzesi Ziyaretleri gerçekleştirildi./resimler/2018-3/17/1159003865911.jpgTarihimizin temel yapı taşlarını oluşturan birbirinden değerli tarihi eserlerin sergilendikleri Müzeleri dikkatli bir şekilde inceleyen ve de tarihimizi canlı olarak inceleme imkanına sahip olan öğrencilerimiz ayrıca müzelerde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

VARLIBAŞ AVM´DE ÖĞLE YEMEĞİ

Yorucu geçen bir günün ardından Varlıbaş AVM´de öğle yemeği yiyen öğretmen ve öğrenciler yemeğin ardından ise çay molası ile dinlenme imkanına sahip oldular.

BİRLİKTE SİNEMAYA

Öğretmen ve Öğrencilerimiz Son olarak ise Ailecek Şaşkınız İsimli Sinema Filmini hep birlikte izledikten sonra akşam saatlerinde Köknar Mahallemize geri döndüler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Köknar Yaşlıları Unutmadı

İlginizi Çekebilir