Köknar´da Büyüleyen Sergi

Köknar´da Büyüleyen Sergi

Köknar Ortaokulu Tarafından Açılan Güzel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergilerinin Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

İlçemiz Köknar Ortaokulu Öğretmenlerinin rehberliğinde yıl boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan eserler 02 Haziran 2017 Cuma Günü açılan Sergi ile Sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

/resimler/2017-6/3/1239223160827.jpgGörsel Sanatlar ve de Teknoloji ve Tasarım alanlarında hazırlanan Sergide öğrencilerin hazırlamış oldukları birbirinden değerli eserler sergilendi.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Güzel Sanatlar Ve Teknoloji Tasarım Sergi Açılışına Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok,Trabzon Kamu Sen İl Başkanı Sayın Coşkun Dilber ile İlçemizde görev yapan Kurum Amirleri ,öğretmen ve öğrenciler katıldılar./resimler/2017-6/3/1239499411437.jpgÖzellikle Köknar Halkımızın büyük ilgi gösterdikleri Sergi açılışında renkli görüntüler ortaya çıktı.

KÖKNAR ORTAOKULU KOROSU BÜYÜLEDİ

Köknar Ortaokulu Öğrenci Korosu büyüledi.Öğrencilerin  Sergi açılışı öncesinde  davetlilere sundukları muyhteşem müzik ziyafeti davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

ESERLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından bir yıl boyunca büyük emekler verilerek hazırlanan el emeği göz nuru eserler Okul İdaresi tarafından mükemmel bir şekilde Görsel Efekler ile desteklenerek sergilendi./resimler/2017-6/3/1240256599533.jpgMuhteşem görüntülerin ortaya çıktığı sergide sergilenen eserler tabiri caiz ise göz kamaştırdı.

BAYIR-ÇOK MUTLUYUZ

Yıl sonu sergilerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Köknar Ortaokulu Müdürü Taner Bayır başta Sayın Kaymakamımız ve de Belediye Başkanımız olmak üzere Sergilerine iştirak eden herkese teşekkür etti./resimler/2017-6/3/1240577068957.jpgKöknar Ortaokulu Müdürü Taner BAYIR öğrenci sayısının az olmasına rağmen öğrencilerin fazla ve güzel eserler ortaya çıkarttığını, akademik başarının yanında sanatsal çalışmaların önem arz ettiğini, Atamızın ?Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir ? sözüne de atıfta bulunarak tüm katılımcılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN TOK-MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA

Öğrencilerin el emeği göz nuru birbirinden güzel eserleri ile kendilerini büyülediklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu sergilerin hazırlanması ve de Sergilenmesinde emeği geçen tüm Yönetici ve de öğretmenlerimize teşekkür etti.

Çaykara İlçemizin Turizm alanında Lider bir İlçe olduğunu ifade eden Başkan Tok öğrencilerimizin hazırlamış oldukları bu eserlerin hediyelik eşya olarak turizme kazandırılabileceğini ve de bu durumun Çaykara İlçemize Turizmde yeni ve de farklı bir yüz kazandırabileceğini sözlerine ekledi.

KAYMAKAM AYRANCI-ÖĞRENCİLKER BİZİ BÜYÜLEDİ

Öğretmenlerimizin Rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan örnek ve de güzel çalışmaların mükemmel olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı profesyonel bir şekilde hazırlanan bu serginin kendilerini büyülediğini ifade etti.

Öğrencilerimizin hazırladıkları eserlerin profesyonel çalışmaları aratmadığını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu çalışma ile öğrencilerimize fırsat verildiği taktirde öğrencilerimizin neleri başarabileceklerini bizlere göstermiş olduklarını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Köknar Büyüleyen Sergi

İlginizi Çekebilir