Çaykara´da Domuz Dehşeti

Çaykara´da Domuz Dehşeti

İlçemiz Köknar Mahallesinde 58 Yaşındaki Ayşe Küçük Domuz Saldırısına Uğradı

İlçemizin Köknar Mahallesinde Domuzun saldırısına uğrayan 58 yaşındaki Ayşe Küçük ayağından yaralandı. 

Bu yıl etkili olan kar yağışı yaban hayvanları için de zorlaşıyor. Özellikle yiyecek bulma konusunda büyük sıkıntı çeken yabani hayvanlar, insanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere inerek yiyecek arıyor. Bu arayışta zaman zaman vahşet denebilecek durumlar da ortaya çıkıyor.  

Bu tablolardan biri de Çaykara Köknar Mahallesinde yaşandı. Mahalleye 400 metre uzakta arazide çalışmak için giden 58 yaşındaki Ayşe Küçük ne olduğunu anlayamadan büyük bir domuzun bir anda saldırısına uğradı. Domuzun hızla kendisine doğru geldiğini gören Küçük, yanında bulunan odunla domuza birkaç defa vurdu ancak dengesini kaybederek yere düştü. Yaşlı kadının yere düşmesini fırsat bilen domuz yaşlı kadının bacağını defalarca ısırdı. Uzun mücadelenin ardından domuz hızla ormanlık alana doğru uzaklaştı./resimler/2017-4/19/0956510052081.jpgDomuzun gitmesinin ardından İlk müdahalenin olay yerinde yapılmasının ardından zaman kaybetmeden Of Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe Küçük´ün bacağındaki ısırık yaraları temizlenerek kuduz aşısı yapıldı. Hastanede gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından taburcu edilen 58 yaşındaki Ayşe Küçük, evine gönderildi.  

Hayatında ilk defa domuz gördüğünü söyleyen Ayşe Küçük, ?Hayatımda ilk defa domuz gördüm, başıma bu geldi. Büyük mücadele verdim.  Allah´a şükürler olsun küçük sıyrıklarla atlattım. Hayvanlar aç oldukları için mahallelere inmeye başlamış. Bu olay benim başıma geldi ama başkasının başına gelmesin. Herkes tedbirli ve dikkatli olsun? dedi. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Ayşe Küçük´e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Köknar Domuz Saldırısı

İlginizi Çekebilir