Köseli ve Elmalı Mahallelerinde Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Köseli ve Elmalı Mahallelerinde Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Köseli ve Elmalı Mahallelerinde Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Çaykara Belediyesi tarafından mahallelere hizmet taşıma çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalardan Köseli ve Elmalı Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı.

Köseli mahallesinde yaklaşık 200 m’lik güzergahta yolun Çaykara Belediyesi  standartlarının aşırı altında oluşu nedeni ile genişletilerek istinat duvarı ve menfez çalışmaları tamamlandı.

Uzungöl Elmalı mahallesinde camii yolunun betonlama çalışmaları yapılarak yol ulaşıma elverişli hale getirildi.Çalışma kapsamında Uzungöl Mahallesi Elmalı küme evlerinde, ana yolla cami arasında ilk etapta yaklaşık 400 m lik bir yol bağlantısı yapılmış. Sonra bu yolun alt Yapı ve sanat yapıları yapıldı. Daha sonrada bu yolun betonla kaplatıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok çalışmaların tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu Köseli ve Elmalı mahallelerinde incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.

Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,çalışmalardan dolayı Ç:aykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara Belediyesi Teknik Personelenine teşekkür ederek bu çalışmanın vatandaşlar için çok önemli bir çalışma olduğunu,Köseli Mahallesinde gerçekleştirilen bu güzel çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ise Uzungöl’ün tüm mahallelerine eşit hizmet taşıma sevdası ile çalıştıklarını Elmalı Mahallesi alt mahalle yolunun altyapı ve betonlama çalışmasının öncelik kapsamındaki çalışmalardan bir tanesi olduğunu ve Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok’un kıymetli katkıları ile bu anlamlı hizmeti gerçekleştirdiklerini,emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Uzungöl’de Turizm anlamında altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,bunun yanı sıra vatandaşların rahatı için bir çok mahallede altyapı çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir