KTÜ Tıp Fakültesinden,Doğayı Koru Özenle,Geleceğe Bak Güvenle Etkinliği

KTÜ Tıp Fakültesinden,Doğayı Koru Özenle,Geleceğe Bak Güvenle Etkinliği

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yönetici ve personeli tarafından “Çevreyi Koru özenle,Geleceğe bak güvenle” etkinliği gerçekleştirildi.

20 Kasım 2021 tarihinde yapılması planlanan etkinlik hava koşullarının uygun olmaması sebebi ile 12 Aralık 2021 pazar günü yapıldı. Etkinlik Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Prof.Dr.Celâl Tekinbaş, Başhekim yardımcısı Emine Uzun Canyılmaz, Başhemşire Sevgi Danacı, Atık Yönetimi, Sivil savunma,Biyomedikal sorumlusu Erdal Danacı,  KTÜ Sağlık-Sen başkanı Şenol Sungu tarafından organize edildi.

Çevre Kirliliğinde sorunun değil çözümün parçası olmak amacı ile Hastanenin Atık Yönetim Birimi koordinatörlüğünde Ortahisar Belediye Başkanlığı ile işbirliği içerisinde ve Ortahisar sınırları içerisinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çevre kirliliğinin yoğun görüldüğü doğal yaşam alanlarının insan atıklarından arındırılarak iyileştirme çalışması ile ilimiz ve Ülke genelinde sıfır atık farkındalığı oluşturmak amacı ile gerçekleştirildi.

Bu kapsamda hastane personelinden gönüllü olarak etkinliğe katılmak isteyen personelin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik yoğun bir katılım ile gerçekleşti.Etkinlikte Çaykara'lı Baş Hemşire Zehra Durgun da olrganizasyona destek vererek aktif olarak çalışmalara katıldı.



ZEHRA DURGUN
28.12.2021 07:50:10
Duyarlılığınız için teşekkürler ÇAYKARA GÜNDEM, teşekkürler Hilmi KANIK.Sizlerle daha güzele ,daha adil bir dünya için el ele ...

İlginizi Çekebilir