KTÜ'den Kaybolan Değerlerimiz Dergisi Tanıtım Etkinliği

KTÜ

Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) tarafından Kaybolan Değerlerimiz ile ilgili Farabi Hastanesi Farabi Aktuel Dergisi Tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) tarafından Kaybolan Değerlerimiz ile ilgili Farabi Hastanesi Farabi Aktuel Dergisi Tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. 

6 Ekim 2023 Cuma Günü organize edilen etkinlik Trabzon Hamamizade Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,Aksaray Valisi Çaykara’lı hemşerimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu,KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdi Çuvalcı ,Trabzon Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna programa katılarak etkinlikleri takip ettiler. 

Gerçekleştirilen programa Çaykara İlçesi damgasını vurdu. 

1-Aksaray Valisi  Mehmet Ali Kumbuzoğlu 

2- Prof.Dr. Abdulkadir Gündür 

3-Farabi hastanesi Baş Müdürü İbrahim Küçük 

4-Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Sami Ayan 

5- Hemşire Zehra Durgun  

Gerçekleştirilen Program çerçevesinde KTÜ tarafından çıkarılan ve Kültürel Değerlerimizin yaşatılması ve yeniden Toplumumuza kazandırması hedefi doğrultusunda Toplumda farkındalık Yaratmak amacı ile hazırlanan “Kaybolan Değerlerimiz” isimli kitabın tanıtım çalışması gerçekleştirildi. 

Programda ayrıca KTÜ’de görev yapan personel tarafından hazırlanan Resim Sergisi Sanatseverler ile buluşturulurken bunun yanı sıra söyleşi,şiir dinletisi,müzik etkinliği gibi çok renkli etkinlik ve faaliyetler gerçekleştirilerek zengin bir program şeklinde Trabzon halkı ile buluşturuldu. 

Gerçekleştirilen Programın Katılımcılarından KTÜ Erişim Kan alma Bölümü hemşirelerinden Çaykara’lı Zehra Durgun,gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu. 

Başta Üniversite Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Hamdullah ÇUVALCI hocamız olmak üzere,KTÜ Farabi hastanesi başhekimimiz Sayın Prof. Dr. Celâl TEKİNBAŞ, Başhemşiremiz Sayın Sevgi DANACI, Başmüdürümüz Sayın İbrahim KÜÇÜK,Başhekim yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Abdulkadir GÜNDÜZ,Sayın  Prof.Dr. Emine CANYILMAZ hocalarımızın organizasyonuyla gerçekleştirilen Farabi Hastanesi'nin "Kaybolan Değerlerimiz" adlı dergimizin tanıtıldığı proğrama ilgi büyüktü. Trabzon Valimiz Sayın Aziz Yıldırım, Aksaray Valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu 'nun da katıldığı etkinlikte resim sergisinden müziğe, söyleşiden şiir dinletisine kadar çok renkli bir yelpazede gerçekleşen gecede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. 



İlginizi Çekebilir