Kübra İle Ali İhsan Nişanlandı

Kübra İle Ali İhsan Nişanlandı

Kübra ve Ali İhsan Şahin Uzungöl Galoomat Cafe´de Düzenlenen Muhteşem Bir Tören İle Nişanlandılar

Uzungöl Merkez Camii Müezzini  ve de Uzungöl´de İlim Adamlığı,olaylara pozitif bakışı ve de insanlar ile olan sımsıcak iletişimi ile herkes tarafından çok sevilen ve de saygı duyulan Hanefi Şahin Hocamızın yakışıklı Oğlu Ali İhsan ile İzmit´te ikamet eden herkesin çok sevdiği ve de saygı duyduğu Sevgili Tevfik Şahin´in Dünyalar Güzeli Kızları Kübra Uzungöl´de düzenlenen bir tören ile nişanlandılar.

18  Ağustos 2017 Cuma akşamı Uzungöl Galoomat Cafe´de gerçekleştirilen nişan törenine yüzlerce davetli katıldı.Uzungöl´den yaklaşık 2 KM mesafede bulunan Galoomat Cafe´ye insanlarımız özel araçları ile çıkarak muhteşem bir görüntü ortaya koydular./resimler/2017-8/20/1249061307486.jpgDüğünlerde dahi eşine az rastlanan bir kalabalığın yaşandığı nişan töreninde nişana katılanlar havanın da açık olmasını fırsat bilerek hem genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar hem de gönüllerince fotoğraf çektiler.

KUR´AN-I KERİM

Genç Çiftlerin nişan Töreni Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.Necmettin Hoca tarafından okunan Kur´an-I Kerim Tilaveti davetliler tarafından dikkatli bir şekilde dinlendi.

AHMET ŞAHİN HOCAMIZDAN KONUŞMA

Uzungöl Büyükköy Camii İmamımız aynı zamanda Damat Ali İhsan Şahin´in Dayısı ve Gelin Adayımız Kübra Şahin´in Amcası Ahmet Şahin Hocamız tafafından ?Evlilik ve Aile Yaşantısı? Hakkında bir konuşma gerçekleştirildi.

İLAHİ

Cevdet Şahin Hocamız tarafından okunan birbirinden güzel ilahiler davetliler tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi.

HANEFİ HOCAMIZIN HEYECANI

İlk defa oğlunu evlendirmenin heyecanını yaşayan Hanefi Şahin Hocamız konuşmasına  4 tane çocuğunun bulunduğunu Kübra Kızımızın bundan sonra onun beşinci çocuğu olacağını ifade ederek başladı./resimler/2017-8/20/1250108808849.jpgNişan törenlerine katılan tüm davetlilere bu özel günlerinde onları yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Hanefi Şahin Hocamız komşu kavramının çok önemli olduğunu bu akşam bir kere daha yaşadıklarını arkadaşlar ve de komşular olmadan hayatın çok zor olacağını ifade etti.

Daha sonra dini bir sohbet gerçekleştiren Hanefi Şahin Hocamız her zaman olduğu gibi akıcı üslübu ve de sosyal hayatın içerisinden verdiği canlı yaşam örnekleri ile oldukça keyifli ve de ilgi çekici bir konuşma gerçekleştirdi.

DUA FATİH HOCA´DAN

Uzungöl Merkez Gölbaşı Mahallesi Cami İmamı Fatih Şahin Hocamız tarafından okunan dua ile genç çiftlerin nişan merasiminde dini tören sona erdi.

NİŞAN YÜZÜKLERİ DEDE´DEN

Daha sonra genç çiftlerin yüzük takma merasimi gerçekleştirildi.Genç Çiftlerin Nişan Yüzükleri Dede Abdullah Şahin tarafından takıldı.Nişanlarına katılan tüm misafirlere teşekkür eden Abdullah Şahin daha sonra ise gelin ve damadın nişan yüzüklerini davetlilerin alkışları eşliğinde taktı.

YAŞ PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Kübra Ali İhsan Şahin çifti daha sonra kendileri için hazırlanan nyaş pastayı keserek birbirlerine ve de misafirlerine ikram ettiler/resimler/2017-8/20/1251019122344.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak nişan merasimi ile evliliğe ilk adımlarını atan Genç Yavrularımız Sevgilim Kübra Ali İhsan Şahin Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı Tebrik ediyor ve de Allah Tamamına Erdirsin diyoruz.



Anahtar Kelimeler: Kübra İhsan Nişanlandı

İlginizi Çekebilir