Kübra İle Emrah'tan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Kübra İle Emrah

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Kübra Özkan ile Karaçam Mahallesinden Emrah Özkul Kına ve Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Kübra Özkan ile Karaçam Mahallesinden Emrah Özkul Kına ve Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Rize Trafik Şube Müdürü ve Emniyet Müdürü  Zeki Özkan& Zinnet Özkan’ın  dünyalar güzeli kızları Kübra ile İlçemiz Karaçam Mahallesinden Emine & Sebahattin Özkul çiftinin yakışıklı oğlu Emrah gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir Ömür Boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli günlerinde siz gönül dostlarımızı aramızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Kına ve Düğün Törenlerimize davet ediyoruz.”

Genç çiftlerin Kına Törenleri 7 Eylül 2023 Perşembe Günü Rize’de,Düğün Törenleri ise 10 Eylül 2023 Pazar akşamı Karaçam Mahallesinde gerçekleştirilecek.

Gelinin babası Rize Trafik Şube Müdürü ve Emniyet Müdürü  Zeki Özkan  ile Damadın babası Sebahattin Özkul  gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar.

Özkan ve Özkul aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak 7 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kına ve 10 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düğün  Törenlerimizdeki heyecanımızı bizlerle paylaşmalarını istedik.Ancak yine de bu koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yaylanacak olan bu düğün haberinin bir düğün davetiyesi olarak kabul edilerek haberi okuyan tüm gönül dostlarımızı Genç çiftlerimizin bu mutluluklarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile Özkan ve Özkul   Aileleri olarak mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

KINA :

TARİH:07 Eylül 2023-Perşembe

SAAT:19.00

YER:Rize İl Emniyet Müdürlüğü Polis Sosyal Tesisleri Camiönü Mahallesi 

RİZE MERKEZ

TARİH:10 Eylül 2023-Cumartesi

SAAT:19.00

YER:Karaçam Mahallesi Düğün Salonu-Karaçam-Çaykara-Trabzon

NOT:7 Eylül 2023 Perşembe Günü Rize’de gerçekleştirilecek olan Kına Töreni için Uzungöl Büyükköy Camii önünden ve Karaçam Mahallesinden saat 18.00’da araçlar kalkacaktır.

10 Eylül 2023 Pazar Günü Karaçam Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Düğün Töreni için Uzungöl’den saat 18.00’da Uzungöl Büyükköy Camii önünden düğün aracı kalkacak ve gelin konvoyu araçlar ile birlikte hareket edecektir.hareket edecektir.



Anahtar Kelimeler: Kübra Emrah' Düğün Törenlerine Davet

İlginizi Çekebilir