Kübra İle Ömer'in En Mesut Günleri

Kübra İle Ömer

Ömer Aygün ile Kübra Yasitten 2 Ağustos 2022 Salı Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen dillere destan bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Uzungöl Büyükköy Mahallesinden Gülten & Zeki Aygün  çiftinin yakışıklı oğulları Ömer ile yine Uzungöl Mahallesinden Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya’nın yeğeni, Hatice(Ayşe) Kaya, Mesut Yasitten’in dünyalar güzeli kızları Kübra’nın düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya, 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve çok sayıda dav etli katıldılar.

Damadın Babası TEDAŞ Şefi Zeki Aygün’ün düğün töreni boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmesi düğüne katılan misafirler tarafından memnuniyet ile karlşılandı.

Genç çİftlerin Düğün Törenlerinde Sanatçılar Erol Akyüz,Ahmet Karaca, İsa Olgun ve Nurettin Kahveci çalmış oldukları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğün törenine katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında düğün törenine katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler.

Yaş pasta ve takı töreninden sonra da eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken,aile fotoğraflarının çekilmesi ve muhteşem bir havai fişek gösterisi ile genç çiftlerin düğün törenleri sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel ve en anlamlı kararını veren Kübra & Ömer Aygün çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Kübra ' Mesut Günleri

İlginizi Çekebilir