Kübra İle Turgay'dan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Kübra İle Turgay

Uzungöl’den Turgay Soylu ile Amasya’dan Kübra Ilıcak 5 Ekim 2023 Perşembe akşamı gerçekleştirecekleri Kına ve 8 Ekim 2023 tarihindeki Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’den Turgay Soylu  ile Amasya’dan Kübra Ilıcak  5 Ekim 2023 Perşembe akşamı gerçekleştirecekleri  Kına ve 8 Ekim 2023 tarihindeki Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl Esnaflarından ve Uzungöl’ün çok sevilen isimlerinden Ahmet Soylu(Harunoğlu) ile Emine Soylu’nun yakışıklı oğlu Turgay Soylu  ile Amasya’dan Semiha ve Merhum Üzeyir Ilıcak  çiftinin dünyalar güzeli kızları Kübra Ilıcak  Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç çiftlerin Kına Törenleri  5 Ekim 2023 Perşembe  akşamı Amasya’da Çırağan Düğün Salonu Yeşil Salon’da saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 8 Ekim 2023 Pazar  akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Damadın babası Uzungöl’ün Sevilen İş Adamlarından Ahmet Soylu, gazetemiz aracılığı ile Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyor.

“Soylu ve Ilıcak aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Trabzon ve Amasya illeri arasında mekik dokuduğumuz bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmalarına davet etmeye çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş içerisinde her iki ailenin de gözünden kaçan misafirlerimiz ve gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Soylu ve Ilıcak  aileleri olarak Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin Gönül Dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve bu gönül dostlarımızın 5 Ekim 2023 Perşembe Akşamı Amasya’da gerçekleştireceğimiz Kına ve  08 Ekim 2023 Pazar  akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek olan Düğün Töreninlerinde aramızda olmalarının bizim ve gençlerimizin mutluluğunu ikiye katlayacağını ifade etmek isteriz.

Tüm Gönül Dostlarımız Düğün Törenimize davetlidir.

KINA:

TARİH:05 Ekim 2023 PERŞEMBE                          

SAAT:19.00

YER:Çırağan Düğün Salonu-Yeşil Salon-Merkez Amasya

NOT:Gelin alma 5 Ekim 2023 Perşembe Günü saat 18.30’da gelinin kız evi olan Amasya Merkezde bulunan  Fethiye Mahallesi Fethi Sokak Angun Apartman adresinden gerçekleştirilecektir.

DÜĞÜN TÖRENİ

TARİH:08 Ekim 2023 Pazar

SAAT:19.00

YER:Sezgin Otel Restaurant Uzungöl Çaykara-Trabzon

NOT:Düğün Töreni için Gelin Konvoyu 8 Ekim 2023 Pazar Günü Saat 18.30’da Kastel Köprüsünden Hareket Edecektir.



İlginizi Çekebilir