Küçük Şampiyonlar Kupalarına Kavuştu

Küçük Şampiyonlar Kupalarına Kavuştu

Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Tarafından Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilere Kupa ve Madalyaları Verildi

27 Şubat Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü dolayısı ile İlçemizde bulunan Okullarımızda etkinlikler hafta boyunca devam etti.

Çaykara Belediyesi tarafından 27 Şubat Çaykara´nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu  Organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu./resimler/2019-3/1/1641509978462.jpgÖĞRENCİLER ÖZEL OLARAK HAZIRLANDI

Okul Müdürü İzzet Gönan ile Okul Yöneticileri ve Sınıf Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin müsabakalara  özel olarak hazırlanmaları için ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz yarışmalara hazırlandılar.

3 AY KURS

Okul Müdürü İzzet Gönan Tarafından ?Okullar Hayat Olsun? Projesi kapsamında öğrencilere 3 ay boyunca Masa Tenisi Kurs verdi.

TURNUVA BÜYÜLEDİ

27 Şubat Çaykara´nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ile ilgili 1,2,3 ve 4. Sınıf Öğrencileri arasında Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

Kız ve erkek öğrenciler arasında ayrı ayrı gerçekleştirilen ve de her sınıfın kendi içinde yarıştırıldığı turnuvada Grup Müsabakalarının ardından Süper Final Bölümü gerçekleştirildi.

Rakiplerini eleyen öğrencilerimiz Süper Final´de Sınıf Birinciliği için birbirleri ile kıyasıya bir yarışın içine girdiler.

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Turnuvada Dereceye Giren Öğrencilere kupa ve madalyaları 1 Mart 2019 Cuma Günü Zeki Bilge İlkokulunda düzenlenen Tören İle verildi.

Ödül verme törenine Okul Müdürü İzzet Gönan ve Müdür Yardımcısı Zeynep Kılıç´ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve İrfan Topal katıldılar.

DÖRTLERİN ÖDÜLLERİ ÇAMURALİ´DEN

Dördüncü Sınıflar arasında gerçekleştirilen Turnuvada Şampiyonluk İpini göğüsleyen Gülsüm Çelebi ve İclal Gergin´e Kupa ve Madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından verildi.

/resimler/2019-3/1/1642126697724.jpgÜÇLERİN ÖDÜLLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ KARAKAŞ´TAN

Üçüncü  Sınıflar arasında gerçekleştirilen Turnuvada Şampiyonluk İpini göğüsleyen Emirhan Papuççu  ve Ecrin Akrep´e  Kupa ve Madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş  tarafından verildi.

/resimler/2019-3/1/1643073730068.jpgİKİLERİN  ÖDÜLLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ TOPAL´TAN

İkinci   Sınıflar arasında gerçekleştirilen Turnuvada Şampiyonluk İpini göğüsleyen Hamza Musa Sarımsak ve Nur Banu Bulut´a  Kupa ve Madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Topal   tarafından verildi./resimler/2019-3/1/1643334511731.jpgEN GÜZEL ÖDÜLLER TUNCER´DEN

Turnuvanın en özel ödülleri hiç kuşku yok ki Birinci Sınıflar arasında gerçekleştirilen yarışma oldu.Turnuvanın en minik yarışmacıları ömürlerinin ilk tatlı heyecanını öğretmenleri ile birlikte yaşadılar.

/resimler/2019-3/1/1643583105914.jpgBirinci Sınıflar arasında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası Yarışmalarında Şampiyon olan Yusuf Kayra Yılmaz ile  Hümeyra Yılmaz´a Kupa ve Madalyaları ise Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Numan Tuncer tarafından takdim edildi.

MÜDÜR GÖNAN-MÜKEMMEL BİR YARIŞMA OLDU

27 Şubat Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu dolayısı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasına okullarımızdan yoğun bir katılım ile gerçekleştirildiğini ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Başta Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali olmak üzere Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çocukların bir fidan gibi olduğunu Eğitimci olarak onlara ne verirseniz anında aldıklarını ve kolaylıkla yönlendirilebildiğini ifade eden Okul Müdürü İzzet Gönan bu amaçla kendilerinin  Okulda Masa Tenisi kursu açtıklarını ve yaklaşık 3 ay boyunca çocuklarımız ile birlikte Masa Tenisi öğrenmeye çalıştıklarını ifade etti.

Öğrencilerimizin aşırı öğrenme isteği ile azim ve kararlılıklarının kendilerini de cesaretlendirdiğini ifade eden Okul Müdürü İzzet Gönan yaklaşık 3 aylık hazırlık döneminin ardından ortaya çok güzel eserlerin çıktığını Turnuva boyunca öğrencilerin heyecan ve mücadelelerini görünce tüm yorgunluklarını unuttuklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir