Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alparslan,Turizm Merkezi Uzungöl'de

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alparslan,Turizm Merkezi Uzungöl

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alparslan,Turizm Merkezi Uzungöl'ü ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Karadeniz ve Bölge Turizmine ilikin olarak Turizm Merkezi Uzungöl’de bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda protokol üyesi Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden olan Uzungöl’e bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Protokol üyelerinin ziyaretlerine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da eşlik ettiler.

Protokol üyelerini Turizm Merkezi Uzungöl’de Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve vatandaşlar karşıladı.

Uzungöl’de yerli ve yabancı misafirler ile sohbet eden Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve Protokol üyeleri göl çevresinde bir yürüyüş gerçekleştirerek yerli ve yabancı misafirlerin Turizm Merkezi Uzungöl ile ilgili düşüncelerini dinlediler.

Daha sonra Dursun Ali İnan Müzesini ziyaret eden Protokol üyeleri Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan’dan Bölge insanının son 200 senelik yaşamının tüm izlerinin yer aldığı Dursun Ali İnan Müzesi ile ilgili olarak İnan’dan bilgi aldılar ve müzeyi ziyaret ettiler.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu daha sonra göl başında gazetecilere yönelik bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

BAKAN YARDIMCISI ALPARSLAN-ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan gerçekleştirdiği Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Trabzon İli çok önemli bir Turizm Kenti.Trabzon’da tüm Turizm paydaşları ile çok verimli bir turizm toplantısı gerçekleştirdik.

Uzungöl Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi.Turizm sezonunun en yoğun olduğu bu günlerde Uzungöl’ü bu şekilde yoğun ve kalabalık görmek bizleri son derece mutlu ediyor

VALİ USTAOĞLU-UZUNGÖL’DE GÖRDÜĞÜMÜZ TURİZM YOĞUNLUĞU BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu gerçekleştirdiği Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Bu gün Trabzon’da gerçekleştirmiş olduğumuz Turizm toplantısının ardından Bölgemizin en önemli Turizm Merkezlerinden Uzungöl’de görmüş olduğumuz Turizm yoğunluğu bizleri fazlası ile mutlu ediyor.

Tüm Trabzon İlinde olduğu gibi Turizm Merkezi Uzungöl’de de misafirlerin gnül rahatlığı içerisinde ve huzur içinde tatillerini gerçekleştirebilmek için tüm altyapı çalışmalarının tamamlanmış olduğunu ve misafirlerin huzur içinde tatillerini yapmakta olduklarını çok büyük bir memnuniyet ile gözlemledik.

Kültür v e Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan’ı Turizmin göz bebeği Trabzon İlinde misafir etmektgen dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyoruz.Sayın Bakan Yardımcımızın destek ve katkıları ile Trabzon Turizmini çok daha ileri seviyelere taşımayı heefliyoruz.

BAŞKAN ZORLUOĞLU-UZUNGÖL BÖLGE TURİZMİNİN CAN DAMARI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Trabzon İli çok önemli bir Turizm şehri.Uzungöl ile Trabzon ve Bölge Turizmi ile Ülke Turizminin tabiri caiz ise can damarı konumunda.

Sayın Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız sayın Nadir Alparslan’ı Trabzon ilinde ağırlıyoruz.Sayın Bakan Yardımcımızın kıymetli destek ve katkıları ile Turizm şehri Trabzon’da gelen misafirlere dha kaliteli hizmet sunabilmenin hesaplarını yapıyoruz.

Turizm Merkezi Uzungöl’de gördüğümüz yoğunluk ve sohbet ettiğimiz misafirlerden duyduğumuz memnuniyet bizleri de çok fazla mutlu etti.

Sonbahar itibarıyla büyük bir çalışma başlayacak. Buranın girişinden çıkışına kadar TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi olarak tamamen elden geçireceğiz. Bu çalışmayı da kış sezonuna kadar tamamlamış olacağız. Çok daha cazip ve çok daha konforlu bir hizmet sunan bir noktaya getireceğiz."



İlginizi Çekebilir