Kupada Şampiyon Karaçam Spor

Kupada Şampiyon Karaçam Spor

Ramazan Ayının başından bu yana devam eden Çaykara Kaymakamlık Kupası Derebaşı Şehitlerini Anma Futbul Turnuvasında Şampiyon Karaçam Spor oldu.

KUPADA ŞAMPİYON KARAÇAM SPOR

Ramazan Ayının başından bu yana devam eden Çaykara Kaymakamlık Kupası Derebaşı Şehitlerini Anma Futbul Turnuvasında Şampiyon Karaçam Spor oldu.

Normal süresi 1-1 berabere biten Final Müsabakasının ardından Penaltı atışlarında rakibine 3-0 Üstünlük sağlayan Karaçam Spor 2019 Yılının En Büyüğü olmaya hak kazandı

MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

Final Müsabakasından önce Çaykara Belediye Başkanı Hanefi  Tok tarafından Turnuvaya katılan Tüm Takımlara ve Çaykara Halkına İftar Yemeği verildi.

/resimler/2019-5/31/1136577080572.jpg

Muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen İftar yemeğine özellikle Gençlerin yoğun bir katılım gerçekleştirmesi Çaykara için en büyük moral kaynağı oldu.

YOĞUN KATILIM

Final Karşılaşması çok yoğun bir katılım ile oynandı.Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Savcısı Kasım Baran Acar,Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi İsmail Satılmış,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz ,Çaykara dışından Final Karşılaşmasını izlemek üzere Çaykara´ya gelen Davetliler ve Yüzlerce Çaykara´lı  Futbol sever Final Maçı için İlçe Stadyumuna koştu.

/resimler/2019-5/31/1137316299576.jpg

400 Kişilik Tribünün hınca hınç dolduğu final maçında saha kenarları da tıklım tıklım doldu,tabiri caiz ise iğne atsan yere düşmedi.

MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt Tarafından hazırlanan Muhteşem Organizasyon tabiri caiz ise mükemmel oldu.

İki Ekip Final Karşılaşmasında sahaya Hakem Abdullah Ceylan Yönetiminde UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ Müziği ile yürüdü.

İKİ MUHTAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Final Maçından önce Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker ile Eğridere Muhtarı Ahmet Yaşar AĞIRALİOĞLU sahaya gelerek birbirlerine başarılan dilediler ve kucaklaştılar.

/resimler/2019-5/31/1137570518743.jpg

Daha sonra Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker Eğridere Spor Futbolcularına,Eğridere Muhtarı Ahmet Yaşar Ağıralioğlu ise Karaçam Spor oyuncularına Final Maçı için Başarılar diledi.

İki Muhtarın bu örnek davranışı seyirciler tarafından ayakta alkışlandı

NEFES KESEN FİNAL

Saatler 22.30´u Gösterdiğinde Karaçam Spor ile Eğridere Spor arasında Nefes Kesen bir Final Müsabakası başladı.

Eğridere Spor karşılaşmanın ilk yarısının ortalarında bulduğu gol ile maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha üstün bir oyun ortaya koyan Karaçam Spor İkinci Yarının ortalarında bulduğu gol ile eşitliği yakaladı.

İki ekibin bundan sonraki mücadelesi sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Turnuva Statüsü gereği 2019 Yılı Kaymakamlık Kupası Şampiyonunu penaltı atışları belirledi.

EĞRİDERE 3 PENALTIYI DA ATAMADI

Penaltı atışlarında Eğridere Spor ilk üç penaltıyı gole çeviremedi.İki penaltıyı Karaçam Spor Kalecisi, kurtarırken bir penaltı ise direkten döndü

KARAÇAM 3 PENALTIYI DA GOLE ÇEVİRDİ

Karaçam Spor ise ilk üç penaltının üçünü de gole çevirmeyi başardı.

ŞAMPİYON KARAÇAM SPOR

Penaltı atışları sonucu 3-0 toplamda ise rakibini 4-1 yenmeyi başaran Karaçam Spor bu sonuçla 2019 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Derebaşı Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası Şampiyonu olmayı başardı.

/resimler/2019-5/31/1138456145472.jpg

HAKEM COLLİNA´YA PLAKET

Turnuvada oynanan 48 Karşılaşmanın 45 tanesinde düdük çalan sadece bir akşam yöneteceği başka bir maçı olduğu için maçlara gelemeyen Karşılaşmanın Hakemi Abdullah Ceylan Turnuvayı Çaykara Halkından büyük bir alkış alarak tamamladı.

Sahadaki duruşu,oyuna hakimiyeti ve kararlı düdükleri ile turnuvada hiçbir karşılaşmada tek bir itiraz dahi olmadan Turnuvayı tamamlamayı başaran Hakem Abdullah Ceylan büyük bir beğeni kazandı.

/resimler/2019-5/31/1139207551652.jpg

Çaykara Halkı tarafından çok sevilen ve Dünyaca Ünlü İtalyan Hakem Piarlucci Collina´ya benzediği için Çaykara Halkı tarafından COLLİNA olarak lakap takılan Hakem Abdullah Ceylan Final maçını da büyük bir başarı ve soğukkanlılık ile izledi.

Karşılaşmanın Hakemi Abdullah Ceylan´a Organizasyon Komitesi tarafından Plaket verildi.Collina´ya Plaketi  Organizasyon Komitesi  Başkanı Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından takdim edildi.

EN CENTİLMEN TAKIMIN ÖDÜLÜ HAKİM SATILMIŞ´TAN

Organizasyon Komitesi tarafından Turnuvanın en Centilmen Takımı Gençler Gücü olarak seçildi.

Organizasyon Komitesi Tarafından Turnuvada En Centilmen Takım Seçilen Gençler Gücü Futbol Takımına Kupası Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimimiz İsmail Satılmış tarafından Takdim Edildi.

/resimler/2019-5/31/1141191460413.jpg

Çaykara İlçemizdeki Liselerimizde öğrenim gören Öğrencilerimiz tarafından oluşturulan Gençler Gücü Takımımızı Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Numan Tuncer Öğretmenimiz karşılaşmalara hazırladı.

Oynadıkları Muhteşem Futbol,mücadeleleri ve Centilmenlikleri ile Çaykara Halkının yüreğinde taht kuran Gençler Gücü delikanlılarının bu mücadeleci ve örnek yapısı Organizasyon Komitesinin de gözünden kaçmadı ve En Centilmen Takım seçildi.

UZUNGÖL SPOR´UN İLK KUPASI SAVCI ACAR´DAN

Turnuva Üçüncüsü Uzungöl Spor´a Üçüncülük Kupası ve Bronz Madalyaları Çaykara Cumhuriyet Savcısı Kasım Baran Acar Tarafından Takdim Edildi.

Uzungöl Spor?Çaykara Kaymakamlık Kupası Tarihi boyunca Uzungöl´e Kupa ile dönebilmek için sürekli emek veren bir takım Uzungöl Spor.

/resimler/2019-5/31/1141547398465.jpg

2019 Yılı Kaymakamlık Kupası gerçekten de Uzungöl Spor için çok farklı geçti.

Otoriteler tarafından Şampiyonluk Adayları arasında gösterilen Uzungöl Spor bize göre Yarı Finalde biraz da Gençliklerinin ve Tecrübesizliklerinin kurbanı oldular.

2019 Yılını Üçüncü olarak tamamlayan Uzungöl Spor şimdi 2020 Yılında Gözünü Şampiyonluk Kupasına dikti.

EĞRİDERE SPOR´A KUPASI BAŞKAN TOK´TAN

Kaymakamlık Kupası Finalinde Penaltı Atışları sonucu Turnuva İkincisi olan Eğridere  Spor´a İkincilik Kupası ve Gümüş Madalyaları  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

/resimler/2019-5/31/1142161773931.jpg

Kaymakamlık Kupasında Şampiyonluklara Ambargo koyan Eğridere Spor Final maçında penaltıları gole çeviremeyerek İkinci oldu.

Ancak Ğorğoras Delikanlıları her zaman olduğu gibi mücadeleleri,azimleri ve mükemmel futbolları ile Tüm Çaykara Halkından Büyük bir alkış alarak tamamladı Turnuvayı

ŞAMPİYONLUK KUPASI KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN

2019 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Derebaşı Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası Şampiyonu Karaçam Spor Futbol Takımına Şampiyonluk Kupası ve Altın Madalyaları Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi

/resimler/2019-5/31/1143063806135.jpg

Muhteşem Havai Fişek Gösterileri eşliğinde Şampiyonluk Kupası Kaymakam Çiğdem Tarafından Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker ve Takım Kaptanına verildi.

Sahada taraftarları ile birlikte Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan Karaçam Spor Futbol Takımını Çaykara Halkı olarak tebrik ediyor İlçemize yaşatmış oldukları bu güzellik için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

/resimler/2019-5/31/1143471463691.jpg

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

MAÇ

TAKIM

SKOR

TAKIM

MAÇ TARİHİ

SAAT

15.MAÇ

UZUNGÖL SPOR

 2

 0

RAŞİ SPOR

29.05.2019

22.30

 

 

 

 

 

 

 

FİNAL MAÇI

MAÇ

TAKIM

SKOR

TAKIM

MAÇ TARİHİ

SAAT

16.MAÇ

EĞRİDERE SPOR

 1

 4

KARAÇAM SPOR

 30.05.2019

 22.30

             

 

ŞAMPİYON KARAÇAM SPOR´U TEBRİK EDİYORUZ



Anahtar Kelimeler: Kupada Şampiyon Eğridere Spor

İlginizi Çekebilir