Kursiyerler Bir Yıllık Ürünlerini Sergilediler

Kursiyerler Bir Yıllık Ürünlerini Sergilediler

Çaykara´da Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi törenle açıldı.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı kurslarının yılsonu sergi programının açılışı Çaykara Halk Eğitim Merkezi´nde yapıldı.

Sergi programının açılışına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan,  Mülki İdari Amirleri, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

2015-2016 yılsonu sergi programında Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi El Sanatları Sergisi, Çaykara Forotiko kursu, Çaykara Dikiş Nakış kursu, Çaykara İğne Oyası Kursu,,Taşkıran İğne Oyası Kursu, Uzungöl Ahşap şekillendirmeci Kurlarında, Kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladıkları ürünler tanıtıldı.

Belediye Başkanı Hanefi Tok Başkan Tok, sergi programıyla ilgili yaptığı açıklamada kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünleri görülmeye değer ve takdire şayandır. Emeği geçen bütün arkadaşlara öğretmenlere ve kurs hocalarına başarılarının devamını diledi. Belediye Başkanı Hanefi Tok, Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya ve beraberindekiler el sanatları ürünlerinin sergilendiği stantları gezerek, bilgi aldı.

Kurs hocalarının ve kursiyerlerin yemek ikramının ardından sergi programı son buldu.

Birbirinden güzel ve değerli çok sayıda ürün ve eserin vatandaşların beğenisine sunulduğu sergi 3 gün boyunca açık kalacak.

www.caykaragundem.com 



İlginizi Çekebilir