Kurtdağı Şenlikleri İptal Edildi

Kurtdağı Şenlikleri İptal Edildi

Terör saldırıları nedeniyle 13.Kurtdağı Yayla Şenlikleri iptal edildi.

2003 yılından itibaren her yıl Ağustos ayında Kurtdağı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 12 yıldır yapılan ve 13´ncüsü düzenleneceği duyurulan Kurtdağı Yayla Şenlikleri son günlerde yaşanan olaylarda şehit düşen güvenlik güçleri anısına saygı nedeniyle ertelendiği duyuruldu. 

Trabzon Valiliği tarafından, Kurtdağı Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığına gönderilen yazıda ülkemizde yaşanan son olaylar sonrası şehit düşen güvenlik güçlerine saygı nedeniyle iptal edilmesi istendi. Dernek yönetimi yaptığı toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, ?bu yıl 2 Ağustosta yapılması planlanan 13.Kurtdağı şenliklerinin iptal edildiği,? duyuruldu.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Abdullah AKSOY
1.08.2015 10:04:23
valiliğimize ve dernek yetkililerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eder, tüm kişi ve kurumlara da gerekli hassasiyetleri göstermelerini tavsiye ederim. şehidlerimizin ruhu şad olsun ve rabbim tüm bela ve musibetlere karşı duyarlı olmayı nasip edip ümmeti korusun

Alican
5.08.2015 02:47:48
ŞENİNLİKLER KUŞAK,NESİLLERİ BİRBİRİNE BAĞLAR.. Ancak,terör belası" yüzünden Şehidlerimize bimaen iptal edilenn KURT DAĞI ŞENLİKLERİ gibi HEMŞİN Yüzme Spor ve Yarşıma Şenlikleride ittal eedilmiştir.Her iki Bölge insanlarına selâm olsun,Almanya dan..

İlginizi Çekebilir