Kuşaklar Elmalı Tuzla´da Buluştu!

Kuşaklar Elmalı Tuzla´da Buluştu!

Uzungöl Elmalı Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Kuşakların buluşması Bayramın 2´inci gününde gerçekleşti.

Elmalı Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Uzungöl Off-Road Kam ve Karavan Derneği ortak işbirliğiyle Kuşakların buluşması, Çaykara-Uzungöl ?Elmalı Mahallesi Tuzla mevkii´nde Bayramın ikinci günü gerçekleşti.

 İlçemiz Uzungöl Elmalı Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği ortak işbirliğiyle bu yıl 1´ncisi düzenlenen "Gastanos Buluşması" sloganıyla Kuşakların Buluşması Şenliği Elmalı Tuzla Mevkii´nde büyük bir coşku içinde kutlandı. Muhteşem güzellikte bir manzarada vatandaşlar kemençe eşliğinde horon oynayarak gönüllerince eğlendiler.

Sabahın erken saatlerinde İl ve Çaykara´dan gelen vatandaşlar,  şenlik alanı olan Tuzla Mevkii´ne ulaştılar. Serin bir havada yapılan şenliklere, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül,  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek ile birlikte yüzlerce vatandaş katıldı.

Sahne Şenlendi

Sunuculuğunu Hilmi Kanık  tarafından yapılan şenliğe yöremiz Sanatçılardan, Cemil Bayram ile Erol Akyüz , sahne alarak söyledikleri birbirinden güzel türkülerle etkinlik alanını gelenler horon oynayarak doyasıya eğlendi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir