Kutlu Medeniyet Sevdamız

Kutlu Medeniyet Sevdamız

Çaykaralı Eğitimci Yazar Mehmet Mutluoğlu´nun yeni kitabı ?Kutlu Medeniyet Sevdamız? okuyucuyla buluştu.

Çaykaralı Eğitimci Yazar Mehmet Mutluoğlu´nun yeni kitabı ?Kutlu Medeniyet Sevdamız? okuyucuyla buluştu. 

1975 yılında başladığı başarılı eğitimci mesleğinde, 36 yıl boyunca başarılarla dolu yılların ardından sürekli sosyal ve kültürel konularda yazılar yazan ve son olarak Çorum- Boğazkale Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden emekliye ayrıldıktan sonra kitap yazma çalışmalarına başlayan Mutluoğlu, yazdığı ?KUTLU MEDENİYET SEVDAMIZ? adlı kitabı raflarda yerini aldı.  

Kitabın içeriğinde, Büyük Barış Medeniyetimizin Çağı ve Dünyayı Aydınlatması, Kutlu Medeniyetimizin Yeniden Doğuşu, Türk kültür ve medeniyet ufkunda bir güneş gibi doğması, bir medeniyet inşasıdır bu, kutlu medeniyetimizin izleri, kutlu medeniyet sevdamız, gibi başlıklarda başlayarak ayrıntılı bir şekilde okuyucuyu okurken sürükleyeceği kitap kitapseverlerle buluştu. /resimler/2016-12/6/2057434022887.jpgMehmet Mutluoğlu Kimdir?

1958 yılında Çaykara Taşören Köyünde doğdu. 1975 yılında başladığı meslek hayatına sınıf öğretmenliği, Federal Almanya´da Türkçe ve Türk Kültür Dersleri öğretmenliği, Türkiye´ye döndükten sonra Türkçe ve Edebiyat öğretmenliği, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevleriyle devam etti. ?Eğitim Yönetimi Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi? alanında yüksek lisans yapan Mutluoğlu, Meslek hayatının 36.Yılında 2011 tarihinde Çorum Boğazkale Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden emekliye ayrıldı. Tüm bu görevleri başarıyla yaptı. Onlarca teşekkür, takdir, başarı belgesi ve şiltler aldı. 

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi  



Anahtar Kelimeler: Kutlu Medeniyet Sevdamız
Mehmet Mutluoğlu
7.12.2016 11:57:16
Bu güzel haberi için Çaykara Gündem Gazetesine ve başta gazetenin sahibi Sayın Kemal Cuman Beyefendi olmak üzere tüm yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Mehmet Mutluoğlu
7.12.2016 18:12:44
Kitabıma tüm Çaykaralı hemşehrilerim yoğun bir ilgi göstermektedir. Bu da Çaykaralıların kitaba ve yazara gösterdiği büyük sevginin bir ifadesidir. Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Mehmet Mutluoğlu
13.12.2016 23:03:08
Bu hafta "Çaykara Gündem" Gazetemiz 5. sayfasını "Fetihten Fetihe" başlıklı yazısıyla Çaykara´nın yetiştirdiği 1967´de "Türkiye´nin Manevi Fethi" ve daha sonra da 10 kitabın yazarı Değerli ilahiyatçı, yazar, mütefekkir Ahmet Cemal Niyazoğlu´nun "Mehmet Mutluoğlu´nun Kitabı "Kutlu Medeniyet Sevdamız" değerlendirmesiyle; kitabımın bir değerlendirmesine ayırdı. Saygıdeğer Ahmet Cemal Niyazoğlu Hocam´a kitabımla ilgil yazdığı bu muhteşem değerlendirme ve yazısı vesilesiyle sonsuz teşekkürlerimi ve hürmetlerimi sunuyorum. Çaykara Gündem Gazetesi Sahibi Sayın Kemal CUMAN Beye ve tüm gazete yöneticilerine de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

İlginizi Çekebilir