Kütüphaneler Haftasında Öğrencilerden Edebiyat Sokağı Etkinliği

Kütüphaneler Haftasında Öğrencilerden Edebiyat Sokağı Etkinliği

27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası dolayısı ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından Edebiyat Sokağı etkinliği gerçekleştirildi.

 

Okulun Coğrafya Öğretmeni Hilal Atalay yönetiminde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen Edebiyat sokağı etkinliği kapsamında okulun koridorlarından bir tanesi Edebiyat Sokağı olarak seçildi ve Edebiyat sokağının koridoru öğrenciler tarafından kitap okumanın önemi ile ilgili çeşitli resim,güzel söz ve yazılar yerleştirilerek farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerin severek,isteyerek ve keyif alarak kitap okumalarını teşvik etmek amacı ile birbirinden güzel zengin görsel materyaller ile süslenen Edebiyat sokağı öğrenciler tarafından çok beğenildi ve Edebiyat sokağı etkinliğine öğrenciler büyük bir ilgi gösterdiler.

Etkinlik Organizasyonunu gerçekleştiren Coğrafya Öğretmeni Hilal Atalay Kütüphane Haftasını fırsata çevirmek istediklerini bu hafta etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile birlikte Edebiyat Sokağı oluşturduklarını bu şekilde öğrencilerde kitap okumanın ne kadar keyifli ne kadar eğlenceli bir etkinlik olduğunu kavratarak kitap okuma konusunda farkındalık ortaya koymak istediklerini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir