Uzungöl´de Kalp Krizi Geçiren Arap Turist Öldü

Uzungöl´de Kalp Krizi Geçiren Arap Turist Öldü

Uzungöl´de Tatil Yapan Kuveytli Uyruklu Turist Muhsin el Muhsin Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Hayatını Kaybetti

Uzungöl´de Kalp Krizi geçiren Kuveyt Uyruklu Turist Muhsin El Muhsin hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Uzungöl´de bir pansiyonda müşteri olarak kalan Kuveytli turist Muhsin El Muhsin bu akşam saat 19:40 sularında rahatsızlandı. Kalp Krizi geçirdiği anlaşılan El Muhsin,  yakınları tarafından Uzungöl Merkez Sağlık Ocağına getirildi. Mesai bittiği için kapalı olan sağlık ocağı önünde araçtan indirilen ve yolun üstünde bir sedirin üzerine yatırılan El Muhsin´e Kuveytli misafirler tarafından ilk yardım yapılmaya çalışıldı. Bu sırada vatandaşlar 112 acil servis aranarak olay yerine ambulans çağrıldı.

YOL ÜSTÜNDE VATANDAŞLAR MÜDAHALE ETTİ

Kalp krizi geçirdiği saatte sağlık personeli bulunmadığı için yol üstünde bekletilen ve nefes almadığı tespit edilen El Muhsin´e vatandaşlar tarafından defalarca suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. Vatandaşların ifadesine göre 45 dakika sonra olay yerine gelen 112 acil sağlık ekibi yaptıkları ilk müdahaleden sonra el Muhsin, Çaykara Dr. Mehmet İlhan Durgun İlçe Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muhsin El Muhsin hayatını kaybetti

"SAĞLIK OCAĞI ÖNÜ ANA BABA GÜNÜNE DÖNDÜ"

Kuveytli El Muhsin´in kalp krizi geçirmesinden sonra hem Uzungöl Halkı hem turistler, Sağlık Ocağının önüne akın ettiler. 112 Acil Servis Ambulansının gecikmesi sebebi ile bunalan vatandaşlar defalarca 112´yi arayarak Ambulansın gelmesi talebinde bulundular.

"AMBULANSIN GEÇ GELMESİNE TEPKİ"

Uzungöl´de mutlaka bir Ambulansın Acil Durumlar için hazır bekletilmesi gerektiğini ifade eden Uzungöllü vatandaşlar ve turistler, Ambulansın 45 dakika geç geldiğini ve Kuveytli misafirin bu süre içerisinde yaşam mücadelesi verdiğini söyleyerek tepkilerini gösterdi. Uzungöllü vatandaşlar her gün 20 000 kişinin konakladığı bir yerde sağlık merkezinin mutlaka 24 saat açık tutulması gerektiğini ifade ettiler.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Kuveytli Misafirimize Allah´tan Rahmet Aile Yakınlarına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Kuveytli Muhsin Kurtarılamadı

İlginizi Çekebilir