Limonsuyu Yaylasında Ağlatan Kaza

Limonsuyu Yaylasında Ağlatan Kaza

İlçemiz Limonsuyu Yaylasına bağlı Öküzlü Yaylasında meydana gelen kazada 23 Yaşındaki Murat Baş İsimli Teknik Eleman elektrik direğinden düşerek hayatını kaybetti.

İlçemiz Limonsuyu Yaylasına bağlı Öküzlü Yaylasında meydana gelen kazada 23 Yaşındaki Murat Baş İsimli Teknik Eleman  elektrik direğinden düşerek hayatını kaybetti.

23 Yaşında Hayatını kaybeden Teknisyen Murat Baş´ın Dernekpazarı İlçesi  Nüfusuna kayıtlı olduğu ve de AKSA Firmasında teknik eleman olarak çalıştığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre 28.06.218 Perşembe Günü AKSA Elektrik Firmasına ait Teknik Ekip Ekip arabası Limonsuyu Yaylasının arka kısmında bulunan Öküzlü Yaylasında Elektrik tamirine gittiler.

Elektrik direğindeki arızayı tamir eden Teknisyen Murat Baş elektrik Direğinden inerken direğe takılan kancanın yerinden kopması sonucunda yaklaşık olarak 3-4 metre mesafeden yere düştü./resimler/2018-6/28/2306378540501.jpgGörgü tanıklarının anında kaza yerine koşması ve de acil bir şekilde 112 Acil servis Ekibine haber vermesi sonucunda kaza yerine çıkan 112 İlkyardım Ekibi Teknisyen Murat Baş´ın kaza geçirdiği yerde öldüğünü tespit etti.

Kaza ile ilgili Soruşturma başlatılırken Kazada hayatını kaybeden Murat Baş´ın Cenazesinin Savcılık incelemesinin ardından Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Morguna kaldırılacağı tahmin ediliyor.

23 Yaşında henüz hayatının baharında hayatını kaybeden Genç kardeşimize Allah´tan Rahmet Kederli Ailesine ve de Tüm çaykara ve Dernekpazarı Halkımıza Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir