LYS´de Birinci Çaykaralı

LYS´de Birinci Çaykaralı

Üniversite sınavına giren öğrencilerin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Çaykaralı Elif Sema Balcıoğlu Türkiye´de dereceye girdi.

Üniversite sınavına giren öğrencilerin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Çaykaralı Elif Sema Balcıoğlu Türkiye 12.si, Trabzon 1.si oldu. 

Müdürlüğünü Çaykaralı hemşerimiz Mehmet Özbilgi´nin yaptığı Trabzon Fen Lisesi son yıllarda elde ettiği başarılarla gündem oluşturmaya devam ediyor. 

Trabzon Fen Lisesi öğrencisi Çaykaralı Elif Sema Balcıoğlu, ÖSYM 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Türkiye 12.si olarak Trabzon´un ve Çaykara´nın gururu oldu. Bu sonuçla aynı zamanda il birincisi olan Elif Sema Balcıoğlu büyük başarıya imza attı. 

Çaykara Işıklı Mahallesinden Dr. Ali Yalçın Balcıoğlu´nun kızı olan Elif Sema Balcıoğlu açıklanan LYS sonuçlarına göre Matematik ve Fen Bilimlerinden Türkiye 12.si ve Trabzon birincisi olması başta ailesi olmak üzere Çaykara ve Trabzon´un gururu oldu. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak LYS sonuçlarında Türkiye´de dereceye girerek ilçemizin gururu olan Elif Sema Balcıoğlu´nu tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileriz./resimler/2017-7/12/0008277474257.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Birinci Çaykaralı

İlginizi Çekebilir