Maçka´da Çatışma: 2 Şehit

Maçka´da Çatışma: 2 Şehit

Maçka´da PKK´lı teröristlerle çatışma: 1 başçavuş ile 16 yaşındaki sivil bir genç şehit oldu.

Trabzon´un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla bugün saat 15:00´da sıcak temas sağlandığı öğrenildi.   

Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre, 2´si güvenlik görevlisi 1´i sivil 3 kişi yaralanırken, yaralılar ambulansla KTÜ Farabi Hastanesine sevk edildi.

Yaralılardan Jandarma kıdemli başçavuş Serhat gedik ile 16 yaşındaki sivil Eren Bülbül tedavi gördükleri Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi´nde şehit düştü. Bölgede çatışmaların sürdüğü bildirildi.  

Trabzon valiliği konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Maçka ilçemiz kırsalında devam etmekte olan operasyon çerçevesinde; Evden erzak çalma olayı ve bunun terörist unsurlarca yapılmış olabileceği ihtimaline binaen bahsi geçen ev civarında sürdürülen inceleme sırasında güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmakta iken terörist unsurlarca yapılan hain saldırı sonucu yaralanan bir sivil vatandaşımız ile aynı saldırıda yaralanan bir güvenlik personelimiz(Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş) KTÜ Farabi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehadet mertebesine erişmişlerdir,? denildi. 

Şehitlerimize Allah´tan (c.c) rahmet, ailelerimize ve milletimize başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: Maçka Çatışma Şehit

İlginizi Çekebilir