Mahmut Eraslan´ı Kaybettik

Mahmut Eraslan´ı Kaybettik

Çaykara Kabataş Mahallesinden Eski PTT Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Eraslan Ankara´da vefat etti.

İlçemiz Kabataş Mahallesinden, Ankara´da ikamet eden eski PTT Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Eraslan tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Tıp Fakültesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. 

Uzun süredir Amansız hastalığına karşı mücadele veren Eraslan´ın ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini hüzne boğdu. Çevresinde sevilen ve sayılan bir kişi olarak bilinen Mahmut Eraslan´ın naşi Çaykara´ya getirilerek 19 Şubat Pazar günü Çaykara Merkez Camii´nde öğle namazı müteakip kılınacak cenaze namazının ardından kabataş mahallesinde son yolculuğuna uğurlanacak. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Mahmut Eraslan´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. 

İrtibat: 

OĞULLARI:
Kürşad ERASLAN: 0533-2525108
Fatih Hasan ERASLAN: 0532-3151568 

 



Anahtar Kelimeler: Mahmut Eraslan Kaybettik
Mustafa MUTLU(Kemal Oğlu-Öğr. Gör.)
18.02.2017 12:54:36
MHP ve Ülkücü ve camianın yakından tanıdığı şahsiyetlerden birisi olan Çaykaralı eski PTT Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Eraslan´ı kaybettik. Daha önce TÜRKAV ve Türk Eğitim Sen Samsun Şubesinin kurucu başkanlığını yapan Mahmut Eraslan Ankara´da tedavi görüyordu, Eraslan son olarak sosyal paylaşım sitesi Facebook adresinden yaptığı paylaşımda hastalığıyla ilgili şöyle diyordu: Kıymetli can dostlarım; Nihayet ikinci kemoterapiyi aldım. Ancak görünürde o illetten yine bir görüntü yok. Yine kaçmaya devam ediyor. O nereye kaçarsa kaçsın biz bu işi 3.cü kemoterapi de bitirmeye karar verdik. Ekip kararlı. Bu konuda Eksik kalan siz kıymetli can dostlarımın hayır dualarıdır. Onu da esirgemeyeceğinize inanıyor, hepinize selam ve sevgilerimi yolluyorum." Yakınlarına ve Ülkücü camiaaya baş sağlığı, Merhuma da Allahtan rahmet diliyorum. Mekanın cennet olsun.

İlginizi Çekebilir