Malatya'dan Turizm Merkezi Uzungöl'e Gelin Geldi

Malatya

Malatya’dan Seda Çakır ile Uzungöl’den Gökhan Dilmaç Turizm Merkezi Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Malatya’dan Seda Çakır ile Uzungöl’den Gökhan Dilmaç Turizm Merkezi Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Malatya’dan Remziye & Selahattin Çakır çiftinin Dünyalar Güzeli kızları Seda ile Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Emine & Hamdi Dilmaç çiftinin yakışıklı oğulları Gökhan’ın düğün törenleri 13 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Genç Kayınpederler Hamdi Dilmaç ile Selahattin Çakır’ın tatlı heyecanları yüzlerinden okunurken dünürlerin tüm misafirlerini kapıda karşılamaları ve tek tek kapıdan uğurlamaları ve düğün töreni boyunca tüm misafirleri ile yakından ilgilenmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Gelin tarafı Malatya’dan da yoğun bir katılımın olduğu düğün töreni  Uzungöl ve Çevre mahallelerden de çok yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Uzungöl Muhtarı Selman Dilek,Demirli Mahallesi Muhtarı Yusuf Ayaz,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı ve Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi  Mehmet Keleş de katılım sağlayarak genç çiftlerin tatlı heyecanlarını paylaştılar.

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan Düğün Törenlerinde Sanatçılar Celil Bayram ve İsa Olgun çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ve türküleri ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar

Genç çiftlerin düğün törenleri yaş pasta ve Takıu Töreninin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti ve Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı kararlarını veren Seda & Gökhan Dilmaç çiftini bu anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir