Manavoğlu Uzungöl´de Muhtar Adayı

Manavoğlu Uzungöl´de Muhtar Adayı

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Hayri Manavoğlu da Muhtar Adaylığını açıkladı.

MANAVOĞLU MUHTAR ADAYI

31 Mart 2019 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için geri sayım devam ederken Muhtar Adayları da  kendilerini halka duyurmaya devam ediyor.

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Hayri Manavoğlu da Muhtar Adaylığını açıkladı.

/resimler/2019-3/4/1351197815950.jpg

İletişim ve Sosyal yönünün çok kuvetli olması ile tanınan Hayri Manavoğlu Uzungöl İnceli Mahallesinde bulunan kendisine ait tesiste İşletmecilik yapıyor

HAYRİ MANAVOĞLU´NU TANIYALIM

İnceli Mahallesinin en sevilen isimlerinden ve de Uzungöl´ün en eski Yöneticilerinden Salih Manavoğlu(Muharrem)´nun büyük oğludur.

Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Mezunu olan İş Adamı Hayri Manavoğlu uzun seneler İstanbul´da hem Kendi Tersisinde hem de başka İşletmelerde Yönetici olarak görev yapmıştır.

/resimler/2019-3/4/1351486097781.jpg

Yaklaşık 10 senedir Uzungöl´de bulunan İŞ Adamı Hayri Manavoğlu kendisine ait Butik İnceli Otel´in İşletme ve Yöneticilik görevini yürütmektedir.

MANAVOĞLU-PROJELERLE GELİYORUM

Yöneticiliğin içinden gelen bir insan olduğunu ve çalışma hayatı boyunca hep yönetim kademesinin içerisinde yer aldığını ifade ederek konuşmasına başlayan Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu Uzungöl ile ilgili plan ve projelerinin hazır  olduğunu 31 Mart tarihinde halkımızın görevi kendilerine vermesi durumunda  Uzungöl´e hizmet Sevdası yolunda yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu´nunProjelerinin bir bölümü şu şekilde:

MUHTARLIK MAAŞI ALMAYACAĞIM

Muhtar seçilmesi durumunda Muhtarlık Maaşı kesinlikle almayacağını ifade eden Hayri Manavoğlu Muhtarlık Maaşının Uzungöl´de bulunan İhtiyaç sahibi öğrencilerimize Burs olarak aktarılacağını sözlerine ekledi.

TÜM MAHALLELERDE KÖY ODASI OLACAK

Uzungöl´de her Mahalleye bir köy odası  yapmayı hedeflediğini ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu bu şekilde Mahallelerimize daha etkin ve hızlı hizmet taşıyacağını ifade etti.

UZUNGÖL´E HALK KÜTÜPHANESİ

Uzungöl tarihi incelendiğinde 1960´lı,1970´li senelerde Uzungöl´de Halk Kütüphanesinin bulunduğunu ve insanlarımızın okuduklarını ifade veden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu en önemli projelerinden bir tanesinin Uzungöl´de bir Halk Kütüphanesi kurmak olduğunu ifade etti.

TÜM MAHALLE YOLLARI ISLAH EDİLECEK

Muhtar seçilmesi durumunda Uzungöl´de bulunan tüm Mahalle Yollarının Islah edileceğini ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu ayrıca bu mahalle yollarının aydınlatılmasının sağlanacağını bu şekilde insanlarımızın yaşam standartlarının yükseltileceğini sözlerine ekledi.

YAYLALARIN SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Öncelikle Yayla yollarının genişletilmesi ve iyileştirilmesi çalışmasına yer vereceklerini ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu bunun yanı sıra Yayla yollarımızın asfaltlanması için gerekli çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını sözlerine ekledi

Yaylalarımızın en önemli sorunlarından bir tanesinin Kadastro sorunu olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu Muhtar seçilmesi durumunda Yaylaların Kadastro sorununu en kısa sürede çözeceklerini sözlerine ekledi.

SAĞLIK OCAĞI

Uzungöl Merkez Sağlık Ocağında yılın 12 ayı boyunca sürekli olarak Doktor ve Sağlık personelinin buluynması gerektiğini ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu Muhtar seçilmesi durumunda Uzungöl Sağlık Ocağının eskiden olduğu gibi hem Doktor hem de Sağlık personeli ile Hizmet vermesini sağlayacaklarını ifade etti.

UZUNGÖL´E ELEKTRİK ARIZA BİRİMİ

Uzungöl Elektriğin çoık yoğun olarak kullanıldığı bir yerleşim birimi olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu Muhtar seçilmesi durumunda Uzungöl´de Mutlaka bir elektrik arıza birimi kuracaklarını bu şekilde daha hızlı bir şekilde elektrik arızalarına müdahale edeceklerini sözlerine ekledi.

PTT VE PTT KARGO SÜREKLİ HİZMET VERECEK

PTT Şubesinin yeniden Uzungöl´de sürekli hizmet vermesi için gerekli altyapı çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu Ayrıca PTT KARGO´nun Uzungöl´de sürekli hizmet vermesi için gerekli çalışmalara hız vereceklerini sözlerine ekledi.

EN BÜYÜK PROJE UZUNGÖL´DE DOĞALGAZ GETİRMEK

Muhtar Adayı olarak en büyük projelerinin Uzungöl´e Doğal Gaz getirmek olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Hayri Manavoğlu Muhtar seçilmesi durumunda Uzungöl´e Doğal Gaz getirilmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Manavoğlu Muhtar Adayı

İlginizi Çekebilir