Maraş'tan Çaykara'ya Gelin Geldi

Maraş

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Uzman Çavuş Hüseyin Şahin ile Kahramanmaraş’tan Seher Akdemir Taşkıran Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Taşkıran Mahallesinden Gülsüme & Hanefi Şahin çiftinin yakışıklı oğulları Uzman Çavuş Hüseyin Şahin ile Kahramanmaraş’tan Fatma & Bayram Akdemir çiftinin dünyalar güzeli kızları Seher Akdemir 3 Eylül 2022 Cumartesi Günü Taşkıran Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Taşkıran Mahallesinin yetiştirmiş olduğu önemli İlim Adamlarından Cemal Kurt tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Dini sohbet büyük bir mutluluk ile dinlendi.Trabzon İlahi Grubu tarafından okunan birbirinden güzel İlahiler ve semazen gösterisi düğün törenine katılan davetliler tarafından büyük bir beğeni aldı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Genç çiftlerin düğün törenlerinde yaş pasta ve takı töreni de göz kamaştırdı.Özellikle Takı Törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadın mutluluklarını paylaştılar hem de muhteşem iki gün yaşadılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri  düğün sonunda gerçekleştirilen Aile Fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile birlikte ömürlerinin en mutlu,en güzel ve de en anlamlı kararlarını alan Seher & Hüseyin Şahin  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Maraş' Çaykara' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir