Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

Çaykara Belediyesi Tarafından İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumlşarında Düzenlenen Masa Tenisi İlçe Birinciliği Turnuvası Sona erdi

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çaykara Belediyesi Tarafından Geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulunda akşamdan sonra gerçekleşen Grup ve de Final Müsabakaları çok büyük bir çekişmeye sahne oldu./resimler/2017-11/21/1634531489949.jpgDaha önce Çaykara İlçemizde görev yapan Yönetici ve de öğretmen arkadaşlarımızın da katılabildikleri Masa Tenisi Çaykara İlçe Birinciliği Turnuvasına her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenler tarafından  yoğun bir ilgi oldu.

Turnuvanın Final Müsabakaları 20 Kasım 2017 Pazartesi Akşamı gerçekleştirildi.Final Müsabakalarına Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanımız Muhammet Selçuk,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve Ebubekir Çelik,Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan ve kalabalık bir öğretmen topluluğu katıldı.

KAYMAKAM VE BAŞKAN´DAN GÖSTERİ MAÇI

Final Turnuvası öncesinde aynen geçtiğimiz yıl olduğu gibi Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı İle Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok arasında bir gösteri müsabakası oynandı.

/resimler/2017-11/21/1635270396812.jpgSayıların ve de kazananın olmadığı sadece gönül birlikteliğinin olduğu bu muhteşem müsabaka seyirciler tarafından ayakta alkışlandı

ŞAMPİYON ZİHNİ BOZ

Oynanan Final Müsabakalarının ardından Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz ile Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç  Finale yükselmeyi başardılar.Final Müsabakasında rakibini yenmeyi başaran Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Zihni Boz Turnuvada Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

Turnuvada İkinciliği ise Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni  Erol Malkoç elde etti.

HIDIR AYAN ÜÇÜNCÜ OLDU

Masa Tenisi Turnuvasına Çaykara İlçesi dışından  katılan Taşhan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hıdır Ayan Üçüncülük müsabakasını kazanarak Turnuva üçüncüsü olmayı başardı./resimler/2017-11/21/1635451178549.jpgTaşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Cemil Güner ise Turnuvada dördüncü olarak önemli bir başarının altına imza attı

KAYMAKAM VE DE BELEDİYE BAŞKANINA ÖZEL TEŞEKKÜR

Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim adına gerçekleştirilen her etkinlikte,her sosyal ve de Kültürel faaliyette,Eğitim ve Öğretimde başarının artırılmasına yönelik gerçekleştirilen her çalışmada kısacası Eğitimin olduğu her yerde Eğitimcilerimiz ile birlikte yürüyen ve de bu çalışma ve de etkinlikler esnasında öğretmenlerimizden bir dakika bile ayrılmayan Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a ve de Ak Parti  Çaykara İlçe Başkanımız Sayın Muhammet  Selçuk´a Çaykara Eğitimine verdikleri önem ve de destekten dolayı Çaykara Halkı adına bir kere daha teşekkür ediyoruz.

Kaymakamımız,Belediye Başkanımız ve de Ak Parti İlçe Başkanımız Masa Tenisi İlçe Birinciliği Turnuvalarının tamamında öğretmenlerimizin yanında yer alarak Örnek duruşlarını ve de Eğitim Öğretime vermiş oldukları önemi bir kere daha gözler önüne sertmiş oldular.

KUPA VE ÖDÜLLER VERİLDİ

Turnuva sonunda ilk dört sırayı elde eden sporcularımıza ödül ve de kupaları Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok ve de Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk tarafından verildi.

SPOR SEVDASI SINIR TANIMIYOR

Masa Tenisi İlçe Turnuvasının düzenlenmesinde en büyük pay sahibi hiç kuşku yok ki Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan´a ait.

Çaykara İlçemizde düzenlenen tüm sportif ve de sosyal faaliyetlerde sadece Organizatör olarak görev almayan Müdür İzzet Gönan her müsabakada oyuncu olarak da organizasyondaki yerini alıyor.

/resimler/2017-11/21/1636112272706.jpgKaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası olacak.İzzet Müdürümüz Takım Kaptanı olarak sahadadır.Halı saha Turnuvası olacak.izzet Müdürümüz yine iş başındadır.Bisiklet Turnuvası düzenlenecek.İzzet Müdürümüz bu defa organizatör olarak çocuklarının başındadır.Yani sizin anlayacağınız İzzet Müdürümüzün 10 parmağında 10 marifet dersek sanırız en güzel şekilde ifade etmiş oluruz.

Ama dün akşam çok önemli bir fark vardı İzzet Müdürümüzde.Müdürümüz İzzet Gönan kısa bir süre önce sağ omuzu çıktığı için omzundan önemli bir ameliyat geçirmişti ve de şu an itibarı sağ omuzuynu kullanamıyor.

Ama Spor aşkı engel tanımıyor Sevgili Dostlar.İzzet Müdürümüz bizleri yine şaşırtmadı.Sağ kolunu kullanamamasına rağmen sadece sol kolunu kullanarak tek kolu ile müsabakalara katıldı Müdürümüz.Üstelik o tek kolu ile 3 maç da kazanmayı başardı.

Çaykara Halkı adına hem öğretmen olarak hem de kuvvetli sosayal yönü ile İlçemize renk ve de güzellik katan İzzet Gönan Müdürümüzü tebrik ediyor bir an önce sağ kolunun düzelmesini ve de iki kolu ile yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz.,

EN GÜZEL TURNUVA 27 ŞUBAT´TA

Turnuva sonunda müjdeli haber Çaykara Belediye Başkanımızdan geldi.Çaykara Belediyesi tarafından her yıl Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü olan 27 Şubat Tarihinde düzenlenen Masa Tenisi Çaykara İlçe Birinciliği Turnuvası bu yıl çopk daha renkli ve de geniş katılımlı olarak gerçekleştirilecek.

Turnuvanın kapsamının genişletildiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Of,Cumapazarı ve de Dernekpazarı´ndan da turnuvaya katılmak isteyen sporcularımızın yarışmaya katılabileceklerini ifade etti.

Çaykara İlçemizdeki bu anlamlı ve de güzel heyecanı diğer İlçelerimiz ile de paylaşmayı arzu ettiklerini ifade eden Başkan Hanefi Tok tüm Masa Tenisi sevenleri Turnuvaya katılmaya davet etti.



İlginizi Çekebilir