Masa Tenisinde Çaykara Fırtınası

Masa Tenisinde Çaykara Fırtınası

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi Turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi İkinci Olurken Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi De Üçüncü Oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Liseler Arası Masa Tenisi  Trabzon İl Birinciliği Turnuvasında Çaykara İlçemizden katılan Çaykara Anadolu Lisesi Finalde kaybederek Turnuvada İkincilik Kürsüsüne yerleşirken Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ise Üçüncülük Kürsüsüne çıkmayı başararak Çaykara İlçemize İki Önemli başarı yaşatmış oldular.

60 TAKIM KATILDI

Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği Yarışmalarına İlimizde bulunan Liselerden yoğun bir katılım oldu.Toplam 60 Takımın katıldığı müsabakada Ekiplerimiz Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Takımları Gruplar aşamasında oynadıkları tüm müsabakaları kazanarak Çeyrek Final Biletlerini almayı başardılar./resimler/2018-11/28/1718531819538.jpgÇEYREK FİNALDE GÜLE OYNAYA

Takımlarımız Çeyrek Final Müsabakalarında Oynadıkları maçları güle oynaya kazanarak Yarı Final Biletlerini ceplerine koymayı başardılar.

Çaykara Anadolu Lisesi Çeyrek Finalde Karşılaştığı Düzköy Nazım Kayhan Anadolu Lisesi,Sürmene Hasan Sabri 71 Anadolu Lisesi, ve Çaykara İlçemizdeki ezeli rakipleri Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Takımlarının üç tanesini de set vermeden 3-0 yenerek  Yarı Final Biletini Cebine Koymayı başardı.

ÇOK PROGRAMLI LİSE DE YARI FİNALDE

İlçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesi Çeyrek Finalde Ezeli Rakibi Çaykara Anadolu Lisesine kaybederken Çeyrek Finalde oynadığı diğer iki maçı kazanarak Yarı Finale yükselmeyi başardılar.

Ekibimiz Düzköy Nazım Kayhan Anadolu Lisesi ve Sürmene Hasan Sabri Yetmiş bir Anadolu Lisesi Takımlarını yenerek Yarı Final biletini ceplerine koymayı başardılar.

YARI FİNAL MAÇLARI NEFES KESTİ

Yarı Finalde Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Turnuvada Son İki Yılın Şampiyonu Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile karşılaştı./resimler/2018-11/28/1719162601313.jpgGüçlü rakipleri ile başa baş mücadele eden Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Rakibine 3-1 Kaybederek Final şansını kaybetmiş oldu.

ANADOLU GÜLE OYNAYA FİNALDE

Yarı Finalin diğer müsabakasında ise Çaykara Anadolu Lisesi ile Kanuni Anadolu Lisesi karşılaştı.Rakibini set vermeden 3-0 yenmeyi başaran Çaykara Anadolu Lisesi Final biletini cebine koymayı başardı

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI ÇAYKARA´NIN

Üçüncülük maçında Kanuni Anadolu Lisesi ile karşılaşan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi rakibini  3-0 yenerek Üçüncülük Kupasını Çaykara İlçemize getirmeyi başardılar.

FİNALDE YİNE OLMADI

Son dört senedir Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliğinde Finale Çıkmayı başaran Çaykara Anadolu Lisesi bu sene de Şampiyonluk kupasını kaldıramadı.

Dört sene önce Finalde Trabzon Alparslan Kolejine Kaybeden Çaykara Anadolu Lisesi Son iki sezonda ise bu günkü rakibi Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesine kaybetmişti.

SALLADIK AMA YIKAMADIK

Çaykara Anadolu Lisesi, ile Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi arasındaki Final Müsabakasında adeta nefesler tutuldu.

İlk seti 3-2 kazanan ekibimiz iki ve üçüncü setleri aynı skorlar ile 3-2 kaybederek geriye düştü.Dördüncü sette muhteşem bir geri dönüş gerçekleştiren ekibimiz bu seti kazanarak müsabakayı 2-2´ye getirdi./resimler/2018-11/28/1719394164376.jpgNefeslerin tutulduğu son sette Şampiyonluk Kupası Trabzon´un bir Doğudaki en ucra İlçesine bir Batıdaki en Ucra İlçesine gitti geldi adeta.

Takımımızın iki defa öne geçtiği son sette Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Karşılaşmadan 3-2 galip gelerek Şampiyonluk Kupasını bir defa daha Trabzon´un en Batıdaki İlçesine taşımayı başardılar.

Şampiyonluk Kupası avuçlarımızın içinden kayıp giderken Öğrencilerimizin göstermiş oldukları üstün mücadele azmi ve performansı herkese ?Bu Kupa Seneye Çaykara´ya Gelecek? dedirttiler

GÜLER-BU BAŞARI EMEK VE ÖZVERİNİN SONUCU

Çaykara İlçemizde Tüm Öğretmenlerimizin Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak anlamında büyük bir gayret ve özveri içerisinde çalıştıklarını ifade eden Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler Sportif anlamda elde edilen başarının Öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun gayretleri sonucunda elde edildiğini ifade etti.

/resimler/2018-11/29/1125485907397.jpg

Elde edilen hiç bir başarının asla tesadüf olmadığını her başarının altında planlı ve programlı olarak öğrencilerimizi Yarışmalara Profesyonel bir şekilde hazırlamak olduğunu ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler çok çalıştıklarını,çok emek verdiklerrini bu gün ise Trabzon´da Çaykjara İlçemize kazandırmış oldukları iki Kupanın tüğm ytorgunluklarını unutturduğunu sözlerine ekledi.

MALKOÇ-ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK İSTEKLİ

Ders dışı Eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilerini sportif etkinliklere yönlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç öğrencilerimizin çok yetenekli olduklarını bu başarıların öğrencilerin yetenekleri sayesinde elde edildiğini iyi yönlendirildiği taktirde öğrencilerimizin daha güzel sonuçlar elde edeceklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2018-11/28/1720047289720.jpgSon Dört senede Trabzon İlimizde Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışmalarında Şampiyonluk İpinin ellerinin altından kayıp gittiğini anımsatan Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç Öğrencilerimizin bu sene göstermiş oldukları muhteşem performansın kendilerini çok umutlandırdığını gelecek Turnuvada Şampiyonluk Kupasının Çaykara İlçemize geleceğini sözlerine ekledi.

DEMİRCİOĞLU-ÇOCUKLARIMIZ IŞIK SAÇIYOR

Sadece Akademik anlamda değil Sosyal ve Kültürel anlamda da Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim adına örnek ve de güzel başarılar elde edildiğini ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Masa Tenisi Okul Takımının  almış olduğu başarılı sonuçların kendilerini çok fazla mutlu ettiğini ifade etti.

Başarının tesadüfi olmadığını planlı ve programlı çalışmanın bir sonucu olduğunu ifade eden Müdür Demircioğlu öğrencilerimizin müsabakalara hazırlanması için ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında çocuklarımızı müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Erol Malkoç´a Okulu ve de Çaykara İlçemiz adına teşekkür etti.

Eğitimdeki Akademik Başarının yanı sıra gerçekleştirilen Sosyal Aktiviteler ve Sportif Anlamda elde edilen başarının Çaykara İlçemizin bir ekip ruhu ile hareket etmesinden kaynaklandığını ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu gerçekleştirdikleri her organizasyon ve etkinlikte her zaman yanlarında olan Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´e,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali´ye ve Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yusuf Kurt´a Okulu,Öğrencilerimiz ve Çaykara İlçemiz adına teşekkür etti.

TEŞEKKÜRLER EROL VE YAVUZ ÖĞRETMEN

İki Okulumuzun Sportif anlamda elde etmiş oldukları bu başarı elbette ki Öğrencilerimizin başarısı.Öncelikle öğğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik etmek isteriz.

Ancak Öğrencilerimizin bu başarılarında hem desr içinde hem de ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında tüm zamanlarını öğrencilerimize harcayan fedakar öğretmen arkadaşlarımızın da payı çok büyük kuşkusuz.

Bu anlamda Çaykara Halkı Adına Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sevgili Yavuz Güler´e ve Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sevgili Erol Malkoç´a teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir