Mecit Karaca´nın Anne Acısı

Mecit Karaca´nın Anne Acısı

Uzungöl´ün Sevilen İsimlerinden Salih Karaca´nın Eşi Fatma Karaca Uzungöl Kastel Mahallesinde bulunan evinde Hakkın Rahmetine kavuştu.

Uzungöl´ün Sevilen İsimlerinden Salih  Karaca´nın Eşi Fatma Karaca Uzungöl Kastel Mahallesinde bulunan evinde Hakkın Rahmetine kavuştu.

Çaykara Belediyesi Çalışanlarından Makine operatörü Mecit Karaca ile Mustafa Karaca´nın anneleri  olan Fatma Karaca´nın Ölüm Haberi Uzungöl´de büyük bir üzüntü yarattı.

Yılbaşından bu yana yaklaşık 8 aydır amansız hastalık ile mücadele eden Fatma Karaca´nın ölümü Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu./resimler/2019-8/28/1713028437301.jpgMerhum Fatma Karaca 29 Ağustos 2019 Perşembe Günü Öğle Namazına Müteakip Uzungöl Merkez Camiinde Kılınacak olan cenaze namazının ardından Kastel Mahallesinde bulunan Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Merhum Fatma Anne´ye Allah´tan Rahmet,başta Sevgili Mecit ve Mustafa Karaca Abilerimiz olmak üzere tüm Aile bireylerine ve de Uzungöl  Halkımıza Baş sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

MUSTAFA KARACA-OĞLU-05335020228

MECİT KARACA-OĞLU-0532 6976933



Anahtar Kelimeler: Mecit Karaca Anne Acısı

İlginizi Çekebilir