Meclis Adayı Mutluoğlu’dan Çaykara İnsanına Mesaj Var.

Meclis Adayı Mutluoğlu’dan Çaykara İnsanına Mesaj Var.

Çaykara Belediyesi Meclisi Üye Adayı Emekli Öğretmen Mehmet Mutluoğlu tarafından Çaykara insanına hitap eden bir mesaj yayınlandı.

Çaykara Belediyesi Meclisi Üye Adayı Emekli Öğretmen Mehmet Mutluoğlu tarafından Çaykara insanına hitap  eden bir mesaj yayınlandı.

İşte o mesaj…

SAYENİZDE.
BUNU SİZ BAŞARDINIZ 
BANA BU KANAATİ ÇOK DEĞERLİ ÇAYKARALILAR VERMİŞTİR

Biraz erken olacak ama süreçte bir aksilik olmaz ve bu trentte devam ederse görürlen odur ki;
değerli Çaykaralı seçmenlerimiz şu anda görülen durum itibariyle beni Mehmet Mutluoğlu'nu 1400-1600 oy ile seçilebilecek 11 kişilik Çaykara Belediyesi meclis üyeliğine millet Partisi'nin temsilen tek kişi olarak seçmiş olacaklardır gibi görünüyor.

Şimdi yürüdüğümüz hedef Çaykara'da bu 11 belediye meclis üyesi arasında en çok oy alan 3 kişi arasına girerek Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine de hem Çaykara Belediyesi meclis üyeliği hem de Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği için millet partisini temsilen tek bir kişi olarak Mehmet Mutluoğlu  olarak seçilmektir.

Çok değerli Çaykaralı seçmenlerimizin gerek Çaykara Belediyesi'nin 11 kişilik Belediye Meclis üyeliğine ve gerekse Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine bizi göndermeleri halinde arkamdaki bu büyük Caykaralı seçmenler ve onların arkasında bulunan Çaykaralılarla; Çaykaramız için, Trabzonumuz için; Çaykara, Trabzon ve Türkiye çapında ses getiren çok önemli çalışmaları tüm 
Çaykararılarla el ele vererek gerçekleştirebileceğimiz inancındayım.

Bu duygularla tüm Çaykaralı dostlarımıza,(tabii bu arada Çaykaralı olmayıp Çaykara'da yaşayan ve yaşamış herkesi biz Çakaralı kabul ediyoruz)en kalbi selâm,sevgi,hürmet ve muhabbetlerimi iletirim.

Mehmet Mutluoğlu
Millet Partisi Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adayı



İlginizi Çekebilir