Meclis Adayı Mutluoğlu'ndan Çaykaraspor'a Tebrik

Meclis Adayı Mutluoğlu

Millet Partisi Çaykara ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Adayı Mehmet Mutluoğlu,Çaykaraspor Takımının Şampiyon olması ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Çaykaraspor'un  Şampiyon olarak Trabzon 1. Amatör Kümeye  yükselmesi vesilesiyle Millet Partisi Çaykara Belediyesi Meclis üyeliğine ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine aday olan yönetim bilim uzmanı, yönetici,eğitimci,siyasetçi yazar Mehmet Mutluoğlu bir mesaj yayınladı.

Mehmet Mutluoğlu'nun mesajı şöyle:

GURURUMUZ ÇAYKARASPOR'UMUZ

Trabzon’da dün oynanan Play-off grup maçında Çaykaraspor'umuz Akçaabat Tütünspor’u Trabzon’da  3-2 mağlup ederek, Amatör 2. ligden Trabzon 1. Amatör Lig'e yükselmiştir. 

Çaykara'ya ve Çaykaralılara bu büyük mutluluğu yaşatan;

Genç güzel ve dinamik kaymakamımız Sayın Gürdal Erbek’i,

Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok'u, değerli Spor Müdürümüz Sayın Yusuf Kurt’u, Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Sultan Yılmaz’ı, antrenörü yöneticisi olmak üzerine; bütün futbolcularını, bütün emeği geçenleri ve bütün Çaykaralıları yürekten kutluyorum.

1985 -88 yılları arasında Çaykara'da Milli Eğitim Gençlik ve Spor Şube Müdürü olduğum yıllarda kuruluşu gerçekleştirilen ve bir dönem başkanlığını yürüten köylüm rahmetli Lütfü Teke olan Çaykaraspor’umuz  Trabzon  1. Amatör  kümeye  yükselmiş bulunmaktadır.

Bunun mutluluğu tarif edilemezdir.

İnşallah Çaykaraspor'umuzun profesyonel 3. lige en kısa süresi içerisinde yükselmesi de Çaykara ve Çaykara’lılar için hiç de zor olmayacaktır.

Çaykaramız el ele verince daha nice şampiyonluklara, başarılara ve güzelliklere layık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Bu vesileyle bu büyük başarıda katkısı olan herkesi tekrar yürekten kutluyor; tüm Çaykaralılara en kalbi selam, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Mehmet Mutluoğlu

Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adayı



İlginizi Çekebilir