Mehmet Akif Ersoy Çaykara´da Anıldı

Mehmet Akif Ersoy Çaykara´da Anıldı

İstiklal Marşımızın Yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Doğumunun 146. Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçemizde düzenlenen Tören ile anıldı.

MEHMET AKİF ERSOY  ÇAYKARA´DA ANILDI

İstiklal Marşımızın Yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy  Doğumunun 146. Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçemizde düzenlenen Tören ile anıldı.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan tören bu okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Büşra KOÇ tarafından hazırlandı.

/resimler/2019-12/26/1557427733446.jpgHakkın Sesi Mehmet Akif Ersoy´u Anlamak ve Anlaşılmasına Katkı Sağlamak Sloganı ile gerçekleştirilen yarışma yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

26 Aralık 2019 Perşembe Günü İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve Numan Tuncer,Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan,Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip ile Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar./resimler/2019-12/26/1558573828711.jpgKur´an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Program daha sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA

Programda günün anlam ve Önemini belirten konuşma Şehit Ahmet Çamur AİHL 8-B Sınıfı Öğrencilerinden Şemih Hacıpaşalıoğlu tarafından gerçekleştirildi.

MEHMET AKİF ERSOY TANITIM FİLMİ

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Büşra KOÇ tarafından Hazırlanan Mehmet  Akif Ersoy Tanıtım Filmi büyük bir beğeni ile izlendi.

SEZER SEZGİN´DEN BÜLBÜL ŞİİRİ

Okulumuzun 8-B Sınıfı  Öğrencilerinden Sezer SEZGİN tarafından okunan BÜLBÜL şiiri büyük beğeni ile dinlendi.

EMİNE BÜŞRA UĞUR´DAN ZÜLMÜ ALKIŞLAYAMAM ŞİİRİ

Okulumuzun 8-C Sınıfı Öğrencilerinden Emine Büşra UĞUR tarafından okunan ?Zülmü Alkışlayamam? adlı şiir öğrencilerin alkışları eşliğinde dinlendi.

ELANUR TURGUT´TAN AKİF´E MEKTUP

Okulumuz 8-B Sınıfı Öğrencilerinden Elanur TURGUT tarafından Mehmet Akif Ersoy için yazılan Akif´e Mektup isimli Kompozisyon öğrenci tarafından sahnede okundu.

ESMA DERTLİ´DEN ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ŞİİRİ

Şehit Ahmet Çamur AİHL 11-C Sınıfı Öğrencilerinden Esma Dertli tarafından okunan ?Çanakkale Şehitlerine? isimli şiir ayakta alkışlandı.

İSTİKLAL MARŞI KISA FİLM SUNUMU

İstiklal Marşımızın kabulü ile ilgili kısa film öğrencilere izletildi.

YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Mehmet  Akif Ersoy´u Anlama ile ilgili İlçemizde bulunan İlkokul Ortaokul ve Lise Öğrencileri arasında düzenlenen yarışmalarda ilk üç sırada yer alan öğrencilere çeşitli madalya ve hediyeler dağıtıldı.

Her üç yarışmanın birincilerine Saat Hediye edilirken ikinci ve üçüncülere ise Madalya ve çeşitli, hediyeler verildi.

LİSELERİN ÖDÜLLERİ ÇAMURALİ´DEN   

Liseler arasında düzenlenen Kompozisyon  yarışmasında Birinci seçilen İlçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Özlem AYDIN,Feyzanur SİVAZ ve İlknur ALBAYRAK´a  İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından verildi./resimler/2019-12/26/1559329610635.jpgORTAOKULLARIN ÖDÜLLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ KARAKAŞ´TAN

İlkokullar arasında düzenlenen Şiir  yarışmasında Birinci seçilen İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu  Öğrencisi Azra Saral ile ikinci seçilen yine aynı okuldan Ali Denizbaş ve  3. Seçilen Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İHO Öğrencisi Hayrunisa  AKYÜZ´e  ödülleri İlçe milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan KARAKAŞ  tarafından verildi./resimler/2019-12/26/1600089298800.jpgİLKOKULLARIN ÖDÜLLERİ GARİP VE GÖNAN´DAN

İlkokullar arasında düzenlenen Resim yarışmasında Birinci seçilen İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu Öğrencisi Elif Nazlı Kahveci ile 2. Seçilen Yiğit Korkmaz ve Üçüncü seçilen Hümeyra Hacıpaşalıoğlu´na  ödülleri Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim GARİP ve Halk Eğitim Müdürü İzzet Gönan tarafından verildi./resimler/2019-12/26/1609178528327.jpg



İlginizi Çekebilir