Mehmet Akif Ersoy, Trabzon´da Anılacak

Mehmet Akif Ersoy, Trabzon´da Anılacak

Trabzon Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u anmak ve anlamak için bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Trabzon Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy´un ölümünün 79´ncu yılında 28 Aralık 2015 Pazartesi saat 18.00 ´de Hamamizade´de Kültür Merkezinde anılacak. 

Anma Programına Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un torunu Selma Argon tarafından? DEDEM MEHMET AKİF? geçmişten günümüze ışık tutan ve hayatı ile ilgili söyleşi ve yazdığı kitabın imzalayacak. Ayrıca konuşmacı olarak Prof.Dr.Ali Çelik´te Akif´le ilgili bilgiler sunacak.

Ayrıca etkinlikte Milli Şaiirimizin torunu Selma Argon´un yazdığı"DEDEM MEHMET AKİF" adlı kitabı aynı etkinlikte imzalayarak Ortahisar Belediyesi tarafından katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Trabzon Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necati Dinç, "anma programıyla ilgili yaptığı açıklamada, İstiklal Marşı´nın şairi  Mehmet Akif Ersoy´un ölümünün 79 yılında özel bir anma programı yapılacağını belirterek,? Milli Şairimizin torunu Selma Argon´un dedesi akif için vereceği konferansa tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz, "dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir