Mehmet Özdaş Eskişehir'de Kansere Yenik Düştü

Mehmet Özdaş Eskişehir

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinin yaşayan çınarlarından Mehmet Özdaş yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 83 yaşında Eskişehir’de vefat etti.

Aslen İlçemiz Şahinkaya mahallesinden olan ve İş Adamı olarak Eskişehir’de ikamet eden Mehmet Özdaş bir süredir kanser hastalığı ile mücadele ediyordu.

Hasan ve İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Özdaş’ın kardeşleri olan Merhum Mehmet Özdaş,Mühendis Ömer Özdaş’ın babası , ve Hakim Kamil Atalay ile Yücel Atalay’ın dedeleri, İnşaat Yüksek Mühendisi Abdülhamit Özdaş ‘ın Amcası, Havelsan Eski Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay ,KTÜ Tıp Fakültesinde Psikiyatri Bölümü Servis Sorumlusu  olarak görev yapan Zehra Durgun’un ise dayılarıydı.

Merhum Mehmet Özdaş 11 Mayıs 2021 Salı Günü Eskişehir’de Pandemi Kuralları çerçevesinde hijyen kurallarına uygun olarak sınırlı katılım maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Mehmet Özdaş’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM
Mustafa Özdaş-İnşaat Yüksek Mühendisi-Kardeşi-0 532 6622414

Ömer Özdaş-Mühendis-Oğlu-0 553 9797454

Abdülhamit Özdaş-İnşaat Yüksek Mühendisi-Yeğeni-0 533 4424432

Zehra Durgun-KTÜ Tıp Fakültesi Başhemşire-Yeğeni-0 536 4825945



İlginizi Çekebilir