Mehtap İle Onur´un Mutluluk Oyunu

Mehtap İle Onur´un Mutluluk Oyunu

Mehtap Zeren İle Onur Şahin Uzungöl´de Düzenlenen Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler.

Polis Memuru Onur Şahin ile Mehtap Zeren 01 Ekim 2017 Pazar Günü  Uzungöl  Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler.

Uzun seneler Uzungöl İlköğretim Okulunda Öğretmen,müdür yardımcısı,müdür ve de öğrencilerimizi gelecek adına yetiştirebilmek için mesai kavramı tanımadan çalışan ve 2014 yılında emekli olan Öğretmen Mustafa Zeren´in Dünyalar güzeli kızları Mehtap ile,30 senedir Uzungöl Belediyesinde Zabıta Amiri olarak çalışan Hüsnü Şahin´in  yakışıklı oğlu Onur´un düğün törenlerinde adeta insan seli yaşandı./resimler/2017-10/2/1659221485507.jpgGenç Çiftlerin düğün törenlerine Uzungöl Eğitiminde çok önemli bir yere sahip olan Emekli Öğretmen Cevat Şahin,Uzungöl Ortaokulu Emekli Müdürlerinden Abdülkadir Kaya ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kalabalığın salona sığmadığı düğüne katılan davetlilerin büyük bir bölümünün kalabalıktan dolayı düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldığı genç çiftlerin düğün töreni giriş dansı ile başladı.Düğüne katılan diğer çiftlerin de gelin ve damada giriş dansında eşlik etmesi ortaya renkli ve de güzel görüntülerin çıkmasına sebep oldu.

EROL VE DURSUN İŞ BAŞINDA

Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ve Dursun Akyüz her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile misafirlerinin karşısına çıktılar.Çaldıkları  ve okudukları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladılar.

EÇİNOS FIRTINASI SERT ESİYOR

Karadeniz Müziğinin en önemli sanatçılarından Eçinos Genç Çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.2015 Yılında çıkardığı ilkj albümü ile Karadeniz Müziğinde kasırga gibi esen Sanatçı Eçinos her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile hayranlarının karşısına çıktı.

/resimler/2017-10/2/1700254299153.jpgOkuduğu birbirinden güzel Türküler ile hayranları ile hasret gideren Sanatçı Eçinos ayrıca birbirinden hareketli türküleri ile de düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin ömürlerinin en mutlu dakikalarında yalnız bırakmamış oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan misafirler güzel bir Pazartesi gününde gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar./resimler/2017-10/2/1701260862849.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en mutlu,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Mehtap  & Onur Şahin    çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Mehtap Onur Mutluluk Oyunu

İlginizi Çekebilir